Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te gekraste lenzen op Bril Fix

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te gekraste lenzen op Bril Fix

Als uw bril zijn begonnen met krassen te verzamelen, denk je misschien dat het tijd is voor een nieuw paar. Maar als uw recept up to date is, kunt u in staat om ze te bewaren. Veel lenzen zijn gemaakt met anti-glare coatings en krassen aan deze opper

Advertisement

Als uw bril zijn begonnen met krassen te verzamelen, denk je misschien dat het tijd is voor een nieuw paar. Maar als uw recept up to date is, kunt u in staat om ze te bewaren. Veel lenzen zijn gemaakt met anti-glare coatings en krassen aan deze oppervlakte-bekledingen kunnen chemisch worden verwijderd. Zelfs lichte krassen op de lenzen zelf weg kan thuis worden gepolijst, geld te besparen en het verhogen van de levensduur van uw bril.

Wat je nodig hebt

Armour Etch

Lens polijsten kit

Wattenstaafjes

Zoek de krassen en bepalen of uw lenzen hebben een anti-glare coating. Om erachter te komen of er een coating op uw lenzen, houd ze tegen het licht in een hoek. Er zal een groene tint lenzen zijn als ze een coating. Als uw lenzen hebben een anti-glare behandeling, verwijdert krassen van deze laag eerst. Als uw bril niet een coating hebben, ga dan naar stap 4.

Voorzichtig toe te passen Armour Etch, die kan worden gevonden op ambachtelijke winkels, aan beide zijden van uw lenzen met een wattenstaafje. Niet verspreid het Armour Etch rond krachtig, want het is een schurend stof die uw bril verder zouden kunnen krassen. Gebruik een ruime hoeveelheid en de vacht van de gehele lens oppervlak gelijkmatig.

Spoel de Armour Etch met water na vijf minuten. Het kan nodig zijn om voorzichtig weg te vegen overtollige crème met een zachte doek, zorg dat u uw lenzen niet bekrast. Onderzoek de lenzen in het licht of de coating en krassen zijn verdwenen. Als er nog steeds coating op uw lenzen, herhaalt u stap 2 en 3. Als de coating is verdwenen, maar de krassen blijven, ga naar stap 4.

Vacht van de lenzen met het polijsten crème of spuit opgenomen in een lens polijsten kit. U kunt deze kits online of op het kantoor van uw optometrist te vinden. Zorg ervoor dat u gelijkmatig de vacht van de lenzen.

Buff uit de krassen op de lens met behulp van de zachte doek die bij het polijsten kit. Mogelijk moet u enige kracht te gebruiken om geleidelijk te poetsen uit de krassen. Herhaal stap 4 en 5 tot oppervlakkige krassen zijn verwijderd.

Hints

Als er krassen te diep om buff out, is het misschien tijd voor een nieuwe reeks van lenzen. Bezoek uw optometrist om de opties te bespreken.

Het verwijderen van oppervlakte-layer krassen Armour Etch werkt alleen met polycarbonaat lenzen. Met deze methode de werkelijke glazen lenzen resulteren in een matglazen effect. Wees uiterst voorzichtig bij het werken met Armour Etch. Het kan de huid verbranden en irriteren de ogen en de mond. Draag rubberen handschoenen en houden de stof uit de buurt van je gezicht, huisdieren en kleine kinderen. Zorg ervoor dat u grondig afgespoeld alle Armour Etch voor het gebruik van een polijsten kit. Als er nog steeds Armour Etch op de lenzen, wrijven met een doek zal verder krassen op uw lenzen. Met behulp van Armour Etch zal uw anti-glare coating, die blokkeert schadelijke UV-stralen te verwijderen. Als u liever niet wilt ruilen bescherming tegen de zon voor krasvrij lenzen, kunt u uw optometrist te raadplegen over het vervangen van uw bril.

Share This Post