Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Gegrilde Stamps identificeren

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Gegrilde Stamps identificeren

Gegrilde postzegels werden geproduceerd 1867-1875 in de Verenigde Staten als een reactie op een soort economische stimuleringspakket tijdens en na de Burgeroorlog. Mensen waren hamsteren munten, dus om de economie in beweging te houden, werden zegels

Advertisement

Gegrilde postzegels werden geproduceerd 1867-1875 in de Verenigde Staten als een reactie op een soort economische stimuleringspakket tijdens en na de Burgeroorlog. Mensen waren hamsteren munten, dus om de economie in beweging te houden, werden zegels verklaard als betaalmiddel. Er was angst dat mensen zouden wassen stempel geannuleerd en hergebruik de stempels als geld, dus het grillen systeem werd uitgevonden door Charles Steel. Een patroon van kleine piramidevormige imprints was diep ingeprent op postzegels, waarschijnlijk met een metalen rol dat de papiervezels brak. Wanneer de stempel geannuleerd, werd de inkt diep geabsorbeerd en kon niet worden verwijderd.

Wat je nodig hebt

Stamp tang

US Scott postzegelcatalogus

millimeter regel

Vergrootglas (optioneel)

Helder licht (optioneel)

Identificeer het stempel dat de grill bezit door zijn Amerikaanse Scott catalogusnummer. Gebruik de stempel tang om postzegels te behandelen. Als de stempel is geheel glad en mist de gezwollen weinig reliëf piramides, heeft het niet een grill.

Meet de gegrilde gebied op de stempel met de millimeter regel. Noteer de verticale en horizontale metingen.

Let op de vraag of de piramide vormen op de roosters hebben hun punten omhoog of omlaag. Schrijven dat naast de meting. De enige twee grill types dat de punten omhoog hebben zijn de B en C grill types. Als de grill is 18 bij 15 mm met punten op een Amerikaanse Scott 82, het is een B-grill. Wanneer het rooster 13 grootte van 16 mm op Amerikaanse Scott 83 is een C grill.

Kijk om te zien of de ruggen zijn horizontaal of verticaal. Er is slechts één grill type dat horizontale ribbels heeft de Z-grill, die zich hebben voorgedaan op de Amerikaanse Scott 85A, 85B, 85C, 85D, 85E en 85F.

Vergelijk de stempels met verticale richels en naar beneden wijst met de volgende lijst van de grill omvang en de VS Scott nummers om de types grill te bepalen: Een grill beslaat de gehele stempel op de Amerikaanse Scott 79-81; D grill, 12 bij 14mm op de Amerikaanse Scott 84-85; E grill, 11 door 13mm op de Amerikaanse Scott 86-91; F grill, 9 door 13mm op de Amerikaanse Scott 92-101; G grill, 9.5 door 9mm op de Amerikaanse Scott 112-133; H grill, 10 bij 12mm op de Amerikaanse Scott 134-144; Ik grill, 8,5 bij 10 mm op de Amerikaanse Scott 134-138; J grill, 7 door 9.5mm op de Amerikaanse Scott 156e, 157c, 158e, 159b, 160a, 161c, 162a, 165a, 178c, en 179c.

Hints

Bij de behandeling in gegrilde US stempels die een mogelijk hoge monetaire waarde hebben, moet ervoor worden gezorgd. Authentieke gegrilde zegels hebben vaak een slechte kwaliteit grills, omdat grillen apparatuur moest worden gehandhaafd en aangepast. Als een stempel heeft een gedeeltelijke in plaats van een hele grill, kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat voor soort grill is. Fake grillen is gedaan om postzegels uitgegeven tijdens de juiste periode die niet authentiek grills hadden.

Share This Post