Index / Tuin / Hoe te gebruiken Tide Wasmiddel on My Lawn

Share This Post

Tuin

Hoe te gebruiken Tide Wasmiddel on My Lawn

Huiseigenaren en tuinarchitecten zijn altijd op zoek naar manieren om weelderige groene gazons te produceren. Hoewel er veel commerciële producten beschikbaar zijn voor gazons verbeteren, heb je waarschijnlijk wat je nodig hebt in de wasruimte. Aanbr

AdvertisementHuiseigenaren en tuinarchitecten zijn altijd op zoek naar manieren om weelderige groene gazons te produceren. Hoewel er veel commerciële producten beschikbaar zijn voor gazons verbeteren, heb je waarschijnlijk wat je nodig hebt in de wasruimte. Aanbrengen wasmiddel, zoals Tide, naar het gazon helpt om gebieden te sterven gras teruggroeien doordat vocht dringen in de grond. Bovendien, een van de belangrijkste ingrediënten in Tide is fosfaten, welke planten houden.

Wat je nodig hebt

 • Water

  5-liter emmer

  Tide wasmiddel, vloeibaar of poeder

  Lepel

  Tuinslang

  Hose end veldspuit

Giet 1 liter lauw kraanwater in een 5-liter emmer. Met lauw water maakt het gemakkelijker om de Tide detergent te ontbinden.

Giet 1 theel. van Tide vloeistof of poeder wasmiddel in de emmer. Roer het water en Tide mengsel goed aan het wasmiddel volledig op te lossen in het water. Roer langzaam om geen zeepbellen maken. De poedervormige wasmiddel zal iets langer duren om op te lossen dan de vloeibare wasmiddel.

Vul een einde slang spuit met de stroom en water. Aangezien de meeste eind slang spuitmachines alleen houden ongeveer 36 oz. vloeistof, zult u niet alle van de oplossing te gebruiken.

Bevestig het uiteinde van de slang spuit met een tuinslang en zet hem aan.

Spray de oplossing gelijkmatig over het gazon in een dunne laag. Dan richten op gebieden van dode of stervende gras en aanvullende oplossing toe te passen in deze gebieden.

Vul de tuin spuit met extra oplossing uit de bak als het op is. Verder water totdat alle oplossing uit de emmer is verdwenen.

Hints

U kunt de Tide oplossing opnieuw toe te passen elke keer dat u het gazon water te geven.

Share This Post