Index / Huis / Hoe te gebruiken Stanley Box Cutters

Share This Post

Huis

Hoe te gebruiken Stanley Box Cutters

The Stanley doossnijder is een eenvoudig hulpmiddel voor het maken van de vrije hand bezuinigingen op karton en papier. Het bestaat uit een dunne metalen handgreep met een standaard scheermesje houdt. De handgreep fungeert tevens als veiligheids- omh

AdvertisementThe Stanley doossnijder is een eenvoudig hulpmiddel voor het maken van de vrije hand bezuinigingen op karton en papier. Het bestaat uit een dunne metalen handgreep met een standaard scheermesje houdt. De handgreep fungeert tevens als veiligheids- omhulsel, zoals het scheermes intrekbaar in het handvat. Box cutters verschillen van nut messen in die doos messen zijn lichte en gebruik maken van een reguliere (rechthoekig) mes in plaats van een schuine één. Doossnijder scheerapparaten zijn zeer scherp, dus gebruik het gereedschap met zorg.

Wat je nodig hebt

  • Stanleymes

    Standard scheermesje

Plaats het blad in het handvat door het verwijderen van de inwendige schacht van de doos cutter, plaatsen het scheermesblad in de houder boven aan de binnenkant schacht en schuiven terug in het omhulsel totdat het scheermes toont aan de andere kant. De doossnijder is klaar voor gebruik.

Wees voorzichtig met het gebruik van de doos mes. Blijf uit de buurt van je lichaam, en niet in de richting van je lichaam te snijden. Als het vakje mes moeten glijden, kan je jezelf verwonden.

Sta gewoon aan de kant van de lijn van de snede. Zet de doos met een hand op een positie uit de buurt van waar u zal snijden. Gebruik uw andere hand om het scheermes te plaatsen aan de bovenkant van de snede, doorboren het oppervlak van de doos of afdichtingstape en trek het scheermes langs de gewenste snit met zachte, constante druk.

Draai het vakje om het te positioneren voor de volgende snede, en herhaal, het houden van uw lichaam uit de weg van de lijn van de snede.

Trek het scheermes in de schede als u klaar bent en op te slaan. Verander het mes bij het snijden wordt het moeilijk of de bezuinigingen zijn haveloos, als een bot mes is moeilijker te gebruiken en meer kans op een letsel veroorzaken.

Share This Post