Index / Cars / Hoe te gebruiken Safety Wire Pliers

Share This Post

Cars

Hoe te gebruiken Safety Wire Pliers

Gebieden van uw motor die hoge bedragen van stress en trillingen, net als de transmissie te verduren, maar die hebben weinig middelen beschikbaar voor u om de bouten vast te zetten, zijn plaatsen waar je wilt veiligheid draad te gebruiken. Veiligheid

AdvertisementGebieden van uw motor die hoge bedragen van stress en trillingen, net als de transmissie te verduren, maar die hebben weinig middelen beschikbaar voor u om de bouten vast te zetten, zijn plaatsen waar je wilt veiligheid draad te gebruiken. Veiligheid draad kan de spanning die nodig is om een ​​bout te vergrendelen en te voorkomen dat het werk vrij te maken. Leren hoe je de veiligheid draad tang gebruik zal maken de draad te bevestigen een snel en eenvoudig proces. Specifiek ontworpen voor dit gebruik, veiligheid draad tang zijn makkelijk te gebruiken als je eenmaal weet wat te doen.

Wat je nodig hebt

Veiligheid draad tang

veiligheid draad

Gebruik van de snijkant van de veiligheid tang, snijd een lengte van veiligheidsdraad die lang genoeg is om lus rond beide boutkoppen en enigszins overlappen. Het snijvlak van de tang ligt direct achter de vlakke greep van het hoofd. Het is een beetje depressief vlak gebied dat wanneer je de draad tussen de rand te plaatsen en druk op de handvatten gesloten zal de draad te snijden.

Wikkel de veiligheid draad rond de bouten zodat de twee uiteinden van de draad ontmoeten in het midden. De beste manier om deze foto is om de bouten als katrollen en de draad voorstellen als de "gordel" je bent het wikkelen om hen heen. U wilt dat de draad aan een lus of band die de twee hoofden vormen.

Open de handvatten van uw veiligheid draad tang lichtjes en plaats beide uiteinden van de draad tussen de greep van de kop en druk op de handvatten gesloten. Zet de handvatten door eenmaal stevig opnieuw in te drukken, zal je voelt en hoort de handgrepen vergrendelen.

Houd de tang gestage en trek op de middelste knop, zal dit de verende spoel te activeren en draai de draden samen.

Druk op de knop weer in om de spanning los te maken en trek hem weer uit naar een andere twist toe te voegen. Herhaal dit totdat de draad volledig is gedraaid. Druk op de handgrepen tang weer om de veiligheid draad los te maken.

Hints

Gebieden die profiteren van de veiligheid draad ook: de prop bouten op kleine vliegtuigen, bouten header, externe landingsgestel bouten en ophanging bouten op auto's.

Test uw draad nadat deze is toegepast en zorg ervoor dat het niet de bouten zal vallen, als de draad is niet goed gespannen kon loskomen en vallen in een werkend deel van de motor en een gevaar voor de veiligheid opleveren.

Share This Post