Index / Cars / Hoe te gebruiken RTV Gasket Sealant op Spruitstuk

Share This Post

Cars

Hoe te gebruiken RTV Gasket Sealant op Spruitstuk

Kamertemperatuur vulkaniseren (RTV) afdichtmiddel dik vloeibaar afdichtmiddel gebruikt voor het maken van een nauwe band tussen flexibele onderdelen, zoals een motor en inlaatspruitstuk. Gebruik RTV afsluiter als gevormd in place pakking of als een e

AdvertisementKamertemperatuur vulkaniseren (RTV) afdichtmiddel dik vloeibaar afdichtmiddel gebruikt voor het maken van een nauwe band tussen flexibele onderdelen, zoals een motor en inlaatspruitstuk. Gebruik RTV afsluiter als gevormd in place pakking of als een extra bescherming tijdens de installatie van een voorgevormde pakking. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voor het aanbrengen.

Wat je nodig hebt

Residu-vrij oplosmiddel

Rags

Utility mes

RTV kit

Reinig de pakking van zowel het inlaatspruitstuk en het motorblok met een doek verzadigd in residu-vrije oplosmiddel. Schrob de gebieden goed op alle resten van de vorige pakking en alle olieresten te verwijderen.

Snijd het uiteinde van de tube RTV pakking afdichtmiddel op een hoek met een mes zodat de opening ongeveer 1/8 inch in diameter.

Breng een continue rups RTV pakking afdichtmiddel op de pakking goed van het motorblok. Vul de omtrek en rond de boutgaten. Bij gebruik van de kit als gevormd in place pakking zonder voorgevormde pakking, plaatst het inlaatspruitstuk zijn plaats terwijl het afdichtmiddel nat. Bij gebruik als een pakking dressing, plaatst de voorgevormde pakking bovenop de bead terwijl het afdichtmiddel nat.

Breng een tweede dunne laag RTV afdichtmiddel op de top van de voorgevormde afdichting als het gebruik als pakking dressing. Plaats het inlaatspruitstuk zijn plaats terwijl het afdichtmiddel nog nat is.

Breng de bouten en draai ze naar de specificaties van de fabrikant. Niet over-draai de bouten.

Reinig uw handen, gereedschap en een eventueel overschot, terwijl de kit nat is, met een schone, droge doek. Was uw handen met de hand schoner om de resterende resten te verwijderen.

Share This Post