Index / tech / Hoe te gebruiken QuickBooks Point of Sale voor voorraadbeheer

Share This Post

tech

Hoe te gebruiken QuickBooks Point of Sale voor voorraadbeheer

QuickBooks point of sale (POS) software kan product informatie op te slaan en te helpen bij het voorraadbeheer, evenals creëren zowel standaard en op maat gemaakte items verslagen. QuickBooks POS-software maakt gebruik van een perpetual inventory man

AdvertisementQuickBooks point of sale (POS) software kan product informatie op te slaan en te helpen bij het voorraadbeheer, evenals creëren zowel standaard en op maat gemaakte items verslagen. QuickBooks POS-software maakt gebruik van een perpetual inventory management systeem dat meteen updates post hoeveelheden en kosten als je de verkoop of ruil transacties met behulp van POS-referentie documenten te verwerken. POS documenten omvatten de verkoop of ruil van aandelen, aanpassing memo's of overdracht enten. Hoewel sommige handmatige invoer van informatie aanvankelijk nodig, voorraadbeheer is een geautomatiseerd proces.

Maak Inventory Items

Open de "New Item" data-entry vorm van het tabblad 'Voorraad' menu. Het venster opent naar het standaardtype "Inventory" punt waarmee u op te sporen en te beheren post hoeveelheden.

Voer punt details, zoals de afdeling, leverancier, product naam, grootte en kenmerken (zoals kleur of grootte), indien nodig.

Voer hoeveelheid informatie naar item volgen mogelijk te maken. Hoeveelheid informatie omvat bij de hand hoeveelheid en een herkiestoon punt dat u zult gebruiken bij het instellen van een nabestelling herinnering.

Voer prijs- en kosteninformatie. Deze informatie zal de reguliere post prijs, teneinde de kosten en de gemiddelde kosten per eenheid.

Selecteer "Opslaan" om het item in te voeren in de inventaris. Herhaal dit proces voor alle onderdelen van de inventaris en selecteer "Item List" in het hoofdmenu tabblad 'Voorraad' om uw voorraad lijst te bekijken in zijn geheel.

Gebruik Inventory Herinneringen

Klik op het pictogram "Herinneringen" in de taakbalk aan de onderkant van het scherm om het venster "Herinneringen" te openen.

Dubbelklik op een item in de "Herinneringen" lijst om itemdetails openen.

Selecteer "Genereer inkooporders" om een ​​bestelling te maken en aan te vullen voorraadniveaus.

Stellen en te bekijken Inventory Ratings en Trends

Stel voorkeur ratings door eerst te kiezen voor "Company Preferences" uit het tabblad "Bewerken" hoofdmenu en vervolgens te kiezen voor "Ratings & Trends" uit de lijst aan de linkerkant van het scherm.

Selecteer het vakje "Activeren Ratings & Trends" en definieer ratings criteria, zoals door verkoophoeveelheid binnen een bepaalde tijd.

Stel de "Time Period voor Trends" om niet meer dan 499 dagen. Dit is nodig omdat QuickBooks POS-software beperkt de tijd die je kunt tot 999 dagen te gaan en heeft twee volledige termijnen die 999 dagen om trends nauwkeurig te berekenen.

Bekijk inventaris ratings en sales trends door het selecteren van "Item List" in het hoofdmenu tabblad 'Voorraad'.

Maak Voorraadrapporten

Toegang tot het venster "Rapporten" door het selecteren van "Rapporten" in het hoofdmenu tab, selecteer "Items" om beschikbare onderdelen van de inventaris rapporten te bekijken.

Selecteer een rapport te bekijken en klik op de "View Report" knop.

Wijzigen van een rapport van het selecteren van de "Modify Report" knop en wijzigt u daarna rapport parameters zoals data, of toevoegen of verwijderen kolommen. Om aangepaste rapporten op te slaan, selecteert u 'Onthoud Report. "

Bekijk gewijzigd verslagen door de optie "Mijn rapporten" optie in het menu "Rapporten".

Hints

De "New Item" data-entry formulier bevat een optie om een ​​afbeelding of foto van de inventaris punt bevatten. Het toevoegen van een foto kan handig zijn als u regelmatig items die qua uiterlijk zijn in voorraad hebben.

De berekening om te bepalen gemiddelde kosten per eenheid is de gemiddelde kostprijs keer bij de hand hoeveelheid. Zorg ervoor dat u deze informatie in te voeren, zoals QuickBooks POS-software gebruikt het om voorraadwaardering bedrag te bepalen.

Het pictogram "Herinneringen" is alleen zichtbaar wanneer je herinneringen die aandacht nodig hebben.

Ratings maakt gebruik van een vijf-sterren-systeem dat 20 procent stappen tussen hoge en lage waarden vertegenwoordigt. Bijvoorbeeld, als u definieert ratings criteria door de verkoop hoeveelheid voorwerpen verkopen van tussen 81 en 100 eenheden binnen de tijd die u opgeeft krijgt een vijf-sterren rating.

Share This Post