Index / Tuin / Hoe te gebruiken Ortho Weed-B-Gon Max

Share This Post

Tuin

Hoe te gebruiken Ortho Weed-B-Gon Max

Een mooi gazon is meer nodig dan water en kunstmest, zoals elke dedicated gras master kan getuigen. Het houden van het gazon groene en schone manier het behoud van een agressieve onkruidbestrijding programma. Ortho Weed-B-Gon Max, volgens het bedrijf

Advertisement

Een mooi gazon is meer nodig dan water en kunstmest, zoals elke dedicated gras master kan getuigen. Het houden van het gazon groene en schone manier het behoud van een agressieve onkruidbestrijding programma. Ortho Weed-B-Gon Max, volgens het bedrijf, eenvoudig doodt honderden variëteiten van onkruid zonder nadelige gevolgen voor gazon gras. Alle varianten van Weed-B-Gon Max werken aan actief groeiende onkruid. Het herbicide is verkrijgbaar in verschillende maten en formuleringen.

-Weed-B Gon Max oorspronkelijke formule is ook verkrijgbaar met toegevoegde crabgrass preventie. -Weed-B Gon Max voor Zuidelijk Grasvelden komt ook in de originele formule of met toegevoegde crabgrass preventer. Alle zijn verkrijgbaar in kant-en-klare, concentraat of slang-end spuitbussen. Kant-en-klare sprays zijn handig en gemakkelijk te verwerken. Concentraten worden gemengd met water voordat zij kunnen worden gespoten. Slang-end spuitbussen bevatten geconcentreerd herbicide dat zich mengt met het water dat door het van een tuinslang. Geen meet- of handmatige menging is vereist. Producten geformuleerd voor Southern gazons worden alleen verkocht in Alabama, Florida, Georgia, Mississippi, South Carolina en Texas.

Regelmatige Weed-B-Gon en zuidelijke gazon formules mogen worden gebruikt op Kentucky bluegrass (Poa pratensis), die het beste groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 2 tot en met 7; Engels raaigras (Engels raaigras), de beste in USDA zones 2 tot en met 8; zwenkgras (Festuca L.), winterhard in USDA zones 4 tot en met 7; Bermuda gras (handjesgras), die gedijt in USDA zones 7 tot en met 10; bahia (Paspalum notatum), geschikt voor USDA zones 7 tot en met 11; bentgrass (Agrostis L.), de beste in USDA zones 4 tot en met 6; duizendpoot (eremochloa ophiuroides), geschikt voor USDA zones 7 tot en met 10; zoysia (Zoysia japonica), de beste in USDA zones 5 tot en met 10; en St. Augustine (stenotaphrum secundatum), die gedijt in USDA zones 8 tot en met 10. Gebruik geen-Weed-B Gon product niet op de Floratam verscheidenheid van St. Augustine gras (stenotaphrum secundatum "Floratam"). Producten met toegevoegde crabgrass controle mogen worden gebruikt op alle van deze grassen behalve Floratam, duizendpoot en bahia grassen.

Verpakt in kannen, kunnen kant-en-klare Weed-B-Gon formules specifieke onkruid of kleine stukjes onkruid te richten. Gewoon aanpassen van de ingebouwde trekker of sproeikop voor een smalle of brede spray. Gericht op het centrum van individuele onkruid. Gebruik een breder spuiten setting en een vegende beweging naar verschillende onkruid dekken tegelijk. Kleinere flessen van kant-en-klare Weed-B-Gon hebben trekker sproeiers. De grootste beschikbare grootte is voorzien van een korte slang met een toverstokje applicator. Spray onkruid licht; drenken is niet noodzakelijk.

Het aanbieden van het gemak van een kant-en-klare spray,-Weed-B Gon Max formules in de slang-end spray flessen gewoon hechten aan de tuinslang. Zodra het water wordt ingeschakeld, zal mengen met het onkruidbestrijdingsmiddel in de fles voor het herbicide toegepast in de juiste sterkte. Zorg ervoor dat het mondstuk wordt wendde zich tot de "Off" positie voordat u op het water. Loop naar de verste rand van het te behandelen gebied, draai het mondstuk op "On" en spray. Gebruik een heen en weer, zwaaiende beweging om volledige dekking te komen. Spray licht, niet op het punt van afvoer.

Onkruid-B gon Max Plus Crabgrass Control, evenals andere concentraten, geschikt voor sproeiers met ten minste een 1-gallon reservoir. Voeg 2,5 ounces concentraat tot 1 liter water en meng goed. Gebruik slechts 1,5 ounces van Weed-B-Gon Max voor Zuidelijk Grasvelden in 1 liter water te behandelen bentgrass, hybride Bermuda grassen, St. Augustine en duizendpoot grassen. Voor bluegrass, fescues, gemeenschappelijke Bermuda, bahia en raaigras, meng tot 3 ounces concentraat in 1 liter water. Meng 1 ounce van de reguliere-Weed-B Gon Max concentraat in 1 liter water voor bentgrass, duizendpoot en St. Augustine grassen. Gebruik 2 ounces per gallon van water voor andere grassoorten. Pas de spuitmond voor gerichte of bredere spray, afhankelijk van of je de behandeling van één of meerdere onkruid, en spray licht.

Spray wanneer overdag temperaturen onder de 90 graden Fahrenheit en als er geen wind aanwezig zijn. Houd huisdieren en kinderen uit het behandelde gebied tot het droogt. Draag handschoenen, een veiligheidsbril en beschermende kleding bij het spuiten elke chemische stof buiten. Houd het herbicide af wenselijke bomen, struiken en planten.

Share This Post