Index / Gezondheid / Hoe te gebruiken Msm te behandelen Staar

Share This Post

Gezondheid

Hoe te gebruiken Msm te behandelen Staar

Staar verwijst naar een visieprobleem gekenmerkt door troebeling in de lens van het oog dat de volledige doorgang van licht op het netvlies niet toestaat. Daardoor het netvlies niet kan zenuwsignalen naar de hersenen sturen over wat het oog bekijkt,

Advertisement

Staar verwijst naar een visieprobleem gekenmerkt door troebeling in de lens van het oog dat de volledige doorgang van licht op het netvlies niet toestaat. Daardoor het netvlies niet kan zenuwsignalen naar de hersenen sturen over wat het oog bekijkt, hetgeen leidt tot een verlies van het gezichtsvermogen. Hoewel chirurgie is de meest voorkomende vorm van behandeling van staar, het gebruik van MSM, ook wel bekend als organische zwavel, kan ook worden gebruikt voor behandeling van staar.

Wat je nodig hebt

MSM

zoutoplossing

dropper Eye

MSM Treatment

Koop de MSM en een fles zoutoplossing aan de MSM oogdruppels genezing te maken. Het is belangrijk om pure MSM, Methonyl Sulphur Methaan, schaffen de poedervorm die geen additieven teneinde bevat deze behandeling zo doeltreffend zijn. MSM is te vinden in vele lokale drogisterijen of online.

Bereid de oogdruppeloplossing. Meng de MSM in de zoutoplossing zodat het eindigt in een 15% MSM oplossing. Een gemakkelijke manier om dit te meten, is door het toevoegen van een theelepel van MSM met een ounce van de zoutoplossing.

Vul het pipet met de MSM-oplossing en twee druppels toe te passen in elk aangedane oog. Merk op dat de druppels in eerste instantie kunnen steken de ogen, maar de pijn moet mild zijn en verdwijnen snel.

Ga door het aanbrengen van de druppels 1-2 keer per dag totdat je begint te verbeteren in uw visie. De MSM moet werken aan cataract te keren door het verzachten van de membranen in het oog, zodat vloeistof vrij door het oog weefsels kan passeren, waardoor het beschadigde oog herstellen en waardoor je weer duidelijk te zien.

Hints

Altijd in overleg met uw arts voordat u een alternatieve geneeskunde. Als uw staar niet verbeteren na het proberen van deze vorm van behandeling, stoppen met het gebruik van de MSM druppels en zie uw arts om andere vormen van behandeling te bespreken.

Share This Post