Index / Bedrijf / Hoe te gebruiken Mind Control

Share This Post

Bedrijf

Hoe te gebruiken Mind Control

Mind control is een van de meest potente controlevormen bestaan. Met behulp van mind control - als een verantwoorde manier worden toegepast - zal vele deuren te openen. Het gebruik van mind control is een proces dat moet worden beheerst, want zonder

Advertisement

Mind control is een van de meest potente controlevormen bestaan. Met behulp van mind control - als een verantwoorde manier worden toegepast - zal vele deuren te openen. Het gebruik van mind control is een proces dat moet worden beheerst, want zonder te weten hoe het te gebruiken, mind control kan gevaarlijk zijn en gemakkelijk misbruikt worden.

Propel vooruit. Zodra je de controle van een geest in beslag genomen, zal het gemakkelijk zijn om die persoon om vooruit te gaan in hun eigen leven. Uw invloed is nu groter dan ooit zou kunnen zijn, die om kan worden hersteld in hun leven. Dit is natuurlijk als je bedoelingen zijn niet meer negatief en egoïstisch.

Schrijf je eigen ticket. Mind control kan ook worden gebruikt om dingen te laten gebeuren voor jezelf. Als u de invloed op iemand die dingen kan laten gebeuren voor je hebt, dan zou het een schande zijn om te laten die kans pass. Probeer niet om deze macht te misbruiken, hoewel, als deze persoon al snel gebruikt kan voelen en het kan een negatieve terugslag hebben.

Bereiken een grotere som. Er wordt gezegd dat vele handen maken licht werk, dus waardoor een extra paar handen om te werken voor een goed doel te bereiken wat kan moeilijker alleen zijn is de meest slimme manier om te gaan. Zelfs indien de individuele later voelt alsof ze zijn benut, kunnen zij toch tevreden iets dat hun hulp te doen nodig hebben bereikt. Dit type van tevredenheid en voldoening zal vaak maken ze voorbijgaan aan het feit dat ze zijn gecontroleerd.

Manipuleren van een omstandigheid. Het hebben van een positieve controle over een geest betekent dat je situaties met gemak dat deze geest te betrekken of waarin kan deze geest worden betrokken bij manipuleren. Twee weten meer dan één, en als je iemand die betrouwbaar in uw hoek hebt, zul je in staat zijn op situaties en omstandigheden te manipuleren om in uw voordeel uit te komen.

Intimideren oppositie. De beste legers in de wereld weten dat er kracht in aantallen. Het hebben van een beheerste geest aan uw kant zal je een soldaat die firma zal staan ​​door middel van een gevecht, en kan leiden tot brand voor u indien nodig te geven. Natuurlijk is dit niet de meest ethische of morele weg te nemen, maar het kan van pas komen bij het stof raakt de ventilator in moeilijke situaties.

Hints

Met behulp van positieve invloed op positieve doelen te voltooien bij het besturen van een geest zal geven vaak de beste resultaten.

Profiteren van iemand kan produceren vaak onvoorspelbare reacties, vooral als die persoon vertrouwt erop dat u om hen te leiden.

Share This Post