Index / tech / Hoe te gebruiken Mijn eBay om je items Track

Share This Post

tech

Hoe te gebruiken Mijn eBay om je items Track

Mijn eBay is een optie beschikbaar gesteld aan eBay-leden. Het is een belangrijk kenmerk om verschillende redenen. Het staat u te houden van de items die u hebt bekeken en opgeslagen en van de veilingen die u hebt gewonnen te houden. Uit de opgeslage

Advertisement

Mijn eBay is een optie beschikbaar gesteld aan eBay-leden. Het is een belangrijk kenmerk om verschillende redenen. Het staat u te houden van de items die u hebt bekeken en opgeslagen en van de veilingen die u hebt gewonnen te houden. Uit de opgeslagen in uw eBay geschiedenis informatie, kunt u dit item vinden op basis van uw eerdere aankopen.

Wat je nodig hebt

internet toegang

Computer

Bezoek eBay. De bovenkant van de homepage zal een "Mijn eBay" knop hebben. Klik Het.

Eenmaal geopend, zal uw pagina Mijn eBay je een overzicht van alle items die je vroeg op "Watch." Om een ​​van deze veilingen te bekijken, klikt u op de koppeling en u zal worden genomen om die pagina.

Gebruik Mijn eBay om items en verkopers houden. Aan de rechterkant van het in uw pagina Mijn eBay beursgenoteerde veiling links ziet u een knop die zegt te zien "Bied nu." Klik op de blauwe pijl aan de rechterkant van deze knop en u krijgt een lijst met links naar vergelijkbare objecten te zien, items van dezelfde verkoper, en de daaraan verbonden eBay-winkels.

Gebruik "Mijn overzicht." Mijn eBay zal bijhouden van alle veilingen die u op dit moment betrokken zijn bij te houden. Zo kunt u controleren op en beheren van al uw veilingen van de ene pagina.

Gebruik Mijn eBay om beter te communiceren. Mijn eBay dient als een hub voor alle berichten naar u gestuurd van kopers en verkopers. Dit maakt het communicatieproces tussen u en uw klanten / verkopers efficiënter.

Sla uw favorieten. Gedurende uw geschiedenis van eBay gebruik kan je favoriete zoekopdrachten, verkoper namen en eBay-winkels hebt opgeslagen. Geen favoriete categorie of resultaat dat u hebt opgeslagen kan worden benaderd en beheerd met Mijn eBay.

Hints

Mijn eBay kan worden gebruikt om een ​​verkoper die u zaken vóór mei hebben gedaan met te vinden.

U kunt Mijn eBay gebruiken om te zien wanneer je bent overboden op een van uw veilingen zonder individueel te reizen naar elke veiling.

Er zijn eBay-gebruikers die te scam mensen set uit hun geld. Mijn eBay kunt u bijhouden van vertrouwde verkopers dat u een geschiedenis met te houden.

Share This Post