Index / Gezondheid / Hoe te gebruiken Metamucil naar Lower Cholesterol

Share This Post

Gezondheid

Hoe te gebruiken Metamucil naar Lower Cholesterol

Te hoge low-density lipoprotein - een soort cholesterol - is een van de belangrijkste risicofactoren voor hart-en vaatziekten. Hoog cholesterol kan genetisch zijn, maar het wordt vaak veroorzaakt door een ongezonde voeding, gebrek aan lichaamsbewegin

AdvertisementTe hoge low-density lipoprotein - een soort cholesterol - is een van de belangrijkste risicofactoren voor hart-en vaatziekten. Hoog cholesterol kan genetisch zijn, maar het wordt vaak veroorzaakt door een ongezonde voeding, gebrek aan lichaamsbeweging en andere leefstijlfactoren. Naast het veranderen van uw dieet en het uitoefenen van meer, kan uw arts een vezel supplement dat een bepaald type vezel genaamd oplosbare vezels, die een lagere cholesterol helpt bevat aanraden. Metamucil is een merk van dit soort aanvulling. Raadpleeg altijd uw arts voordat u Metamucil.

Oplosbare vezels Trekt Cholesterol

Metamucil is bijna volledig van psyllium, een natuurlijke vezel graan, dat is 60 procent tot 70 procent oplosbare vezels bestaat. Als onoplosbare vezels, de andere primaire type voedingsvezels, oplosbare vezel wordt niet verteerd in het lichaam. Het reist door je lichaam en wordt uitgescheiden in afval. Echter, wanneer het in contact komt met vocht in de maag, oplosbare vezel transformeert in een gel-achtige consistentie. Als het door je spijsverteringskanaal beweegt, trekt het cholesterol moleculen en voert ze uit het lichaam voordat ze kunnen worden opgenomen in je bloedbaan.

Hoe te gebruiken

Metamucil en andere psyllium vezels supplementen komen in verschillende vormen - poeders, wafels, capsules en bars. De poeders moeten worden gemengd met water of een andere vloeistof en vervolgens geconsumeerd onmiddellijk. De capsules, bars en wafeltjes moet ook worden geconsumeerd met een vol glas water, omdat oplosbare vezels water nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. U kunt Metamucil dagelijks in te nemen tot drie keer bij elk moment van de dag. Volg de instructies op de verpakking zorgvuldig, en het bepalen van de juiste dosering, samen met uw arts.

Hoeveel Fiber You Need

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, elke dag 5 tot 10 gram verhoging van uw oplosbare vezels inname kan helpen verlagen van uw LDL-cholesterol met 3 procent tot 5 procent. Het Institute of Medicine beveelt volwassen mannen krijgen 38 gram van de totale vezels per dag en volwassen vrouwen krijgen 25 gram vezels per dag. Een portie van Metamucil poeder, dat is 2 afgeronde theelepels, biedt 6 gram van de totale vezels, met inbegrip van 5 gram oplosbare vezels. Elk pakket van wafers levert 5 gram vezels en totaal 3 gram oplosbare vezels; vijf capsules bieden 2 gram totale vezel, die allemaal oplosbaar vezel; en de bars bieden 4 gram totale vezel en 3 gram oplosbare vezels per stuk.

overwegingen

Begin met een kleine dosis wanneer je gaat gebruiken Metamucil, en geleidelijk verhogen van uw dosis. Te veel vezels in een keer kan leiden tot maagklachten inclusief gas, buikpijn en constipatie of diarree. Drink veel water met de aanvulling en de rest van de dag om te voorkomen constipatie. Psylliumvezel kan invloed hebben op de opname van medicijnen die je neemt, dus neem je vezel supplement ten minste één uur vóór of twee tot vier uur nadat u uw medicijnen te nemen. Sommige mensen kunnen een allergische reactie op psyllium hebben, met symptomen zoals ademhalingsproblemen, moeite met slikken en huiduitslag. Mensen met nierproblemen moeten alvorens psyllium supplementen om hun arts te spreken.

Share This Post