Index / Ambachten / Hoe te gebruiken Liquitex

Share This Post

Ambachten

Hoe te gebruiken Liquitex

Liquitex een hoge viscositeit acrylverf die geconcentreerd en heeft een rijke kleurpigmenten zonder vulstoffen. De verf komt in verschillende containers en ook andere structuur gewichten. Liquitex verven zijn het best gebruikt worden op poreuze onder

Advertisement

Liquitex een hoge viscositeit acrylverf die geconcentreerd en heeft een rijke kleurpigmenten zonder vulstoffen. De verf komt in verschillende containers en ook andere structuur gewichten. Liquitex verven zijn het best gebruikt worden op poreuze ondergronden en gemakkelijk verspreid, met meer dekking dan gewone acrylverf hebben. Liquitex heeft ook vele andere producten die kunnen worden gebruikt in combinatie met een lijn van verven.

Wat je nodig hebt

acryl penselen

paletmes

Palette of glazen plaat

Doek, papier, hout of ander oppervlak

Liquitex acrylverf (tubes of potjes)

Liquitex Gel Medium (optioneel)

Water

Potlood

Zet de verf op je palet. Als u gebruik maakt Liquitex tube acrylverf, plaats een vochtige papieren handdoek op je palet voor het uitpersen van de kleuren om te voorkomen dat de verf opdrogen. Het zal snel droogt zo niet vochtig gehouden. Als u de pot acryl, is deze stap niet nodig. Kleuren kunnen gemengd worden met het palletmes zodra de verf op het palet geplaatst.

Bereid de verf. Te dun de verf, meng een druppel of twee van water in. Dit zal een dunner, lichter, meer transparante kleur te creëren. Als u uw verf nat voor langere tijd, waardoor u meer tijd om kleuren te mengen op de geschilderde oppervlak, voeg de Liquitex Gel Medium houden. Dit medium zou moeten worden gemengd in de verf op je palet vóór het begin van het project.

Start schilderij. Bevochtig je penseel met water en dep het droog. Laad het penseel met verf en beginnen met het verspreiden van de romige textuur over het oppervlak. Liquitex is rijk en dik, dus een beetje gaat een lange weg. De pot verf heeft de neiging om romiger en zachter van structuur zijn. Tube acrylverf zijn dikker.

Om dimensie, diepte en rente toe te voegen aan uw schilderij, gebruik het paletmes om verf aan te brengen. De verf zal iets langer duren om te drogen, maar je kunt nog steeds in de schaduw stellen en details toe te voegen aan het ontwerp zodra de aanvraag heeft ingesteld. Deze stap is vooral leuk voor de bloemen en bladeren.

Hints

Bij het gebruik van de buis acryl, spuit een nevel van water over de verf als een droge huid vormt over de top.

De kleuren zijn permanent, niet nodig om de warmte-set te zijn en schoon te maken met water.

Sommige kleuren bevatten giftige cadmium zouten en mag niet worden gebruikt door kinderen.

Lees alle labels tot voorzichtigheid en waarschuwingen.

Share This Post