Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te gebruiken Hout Putty op Triplex

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te gebruiken Hout Putty op Triplex

Het vullen van gaten of beschadigde plekken op triplex met hout stopverf is een vrij gemakkelijke taak als je de juiste tools. Multiplex projecten die zullen worden gekleurd vereisen een beetje meer voorbereiding op een professioneel uitziende afwerk

AdvertisementHet vullen van gaten of beschadigde plekken op triplex met hout stopverf is een vrij gemakkelijke taak als je de juiste tools. Multiplex projecten die zullen worden gekleurd vereisen een beetje meer voorbereiding op een professioneel uitziende afwerking te garanderen. Met behulp van een proefstuk van schroot triplex kan later voorkomen afwerking hoofdpijn. Als het gereed multiplex project wordt geschilderd toepassing van de hout stopverf zal veel gemakkelijker omdat de lak dekt de kleur van de kit.

Wat je nodig hebt

Op basis van water hout stopverf

Plamuurmes

Tack doek

180-schuurpapier

Veiligheidsbril

Koop een op basis van water hout stopverf die zo goed past bij de kleur van uw triplex en vlekken mogelijk. Als de multiplex wordt geschilderd, koop dan een houten kit bedoeld voor gebruik met een lak.

Bereid de multiplex te worden gerepareerd door af te vegen schoon van vuil en stof met een tack doek. Het multiplex moet goed droog zijn voordat u het hout stopverf te passen.

Breng het hout stopverf in een deuk of een gat op een kladje stuk triplex om zeker te zijn van de kleuren aan te passen. Plaats de punt van het plamuurmes met hout stopverf, en toe te passen met een stevige, gelijkmatige druk uit om het gat of beschadigde gebied. Laat de stopverf hout te drogen, zoals de kleur verandert als het droogt. Het testen van de kleur op deze manier is alleen nodig als u afwerking van het project met een vlek. Als u gebruik maakt van verf aan het triplex af te maken, kunt u deze stap overslaan.

Plaats de punt van het plamuurmes met hout stopverf, en toe te passen in het gat of een gebied dat u het herstellen. Gebruik Stabiel ook druk om de kit tot op de bodem van het gat. Iets overvullen het gat, zodat de kit is boven het oppervlak van het multiplex.

Veeg de overtollige hout stopverf buiten de randen van het gat met een vochtige doek. Laat de stopverf drogen. Hout stopverf heeft de neiging om lichter van kleur als het droogt. Ondiepe gaten droogt binnen enkele uren, terwijl diepere gaten langer drogen nodig.

Schuur het gebied dat u gevuld met hout stopverf totdat de plek is niveau met het oppervlak van de multiplex. Veeg de multiplex schoon met een tack doek om alle stof te verwijderen.

Share This Post