Index / Persoonlijke financiën / Hoe te gebruiken Facebook om vrij Coupons

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te gebruiken Facebook om vrij Coupons

Facebook is een online networking site die het mogelijk maakt vrienden met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren echter, stellen veel bedrijven profielen op de website als een manier om verbinding te maken met consumenten gratis. Naarmate de pop

AdvertisementFacebook is een online networking site die het mogelijk maakt vrienden met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren echter, stellen veel bedrijven profielen op de website als een manier om verbinding te maken met consumenten gratis. Naarmate de populariteit van Facebook groeit, neemt ook de populariteit van de fabrikanten plaatsen van aanbiedingen en coupons op de site speciaal voor Facebook-gebruikers. Met een beetje moeite, kunnen Facebook-gebruikers een groot aantal coupons, sommige zelfs gratis producten.

Meld je nu aan voor de Facebook-profiel als je niet al een hebt. Op de homepage, facebook.com, geef dan simpelweg uw volledige naam, e-mail, wachtwoord, geslacht en geboortedatum. Druk op de "inschrijven" om het proces te voltooien. U kunt het opzetten van een profiel om verbinding te maken met vrienden of gewoon houden het leeg en gebruik maken van de applicatie alleen voor het verzamelen van coupons.

Meld u aan bij uw Facebook-account door het invoeren van uw e-mailadres en wachtwoord.

Zoeken naar je favoriete merken door het invoeren van hun naam in de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina. Bijvoorbeeld, zoeken naar Nabisco als je van Oreo koekjes. U kunt meerdere vermeldingen voor dezelfde naam, meestal, de officiële pagina heeft enkele honderdduizenden fans.

Druk op de "als" knop aan de bovenkant van de pagina van de fabrikant om een ​​fan of volger van het product te worden. Gewoonlijk als een coupon beschikbaar voor hun producten wordt vermeld onder de tab "regelmatig" of een koppeling wordt in de status, die aan de bovenkant van de pagina.

Let op je dagelijkse updates om te zien wanneer er nieuwe coupon links worden geplaatst. Soms is de fabrikanten bieden gratis recepten, wedstrijden en andere aanbiedingen naast coupons die u kunt genieten. Gratis samples zijn een andere manier waarop de bedrijven maken gebruik van Facebook om de markt voor hun fans.

Hints

Join coupon Facebook-pagina's voor updates over fabrikanten die nieuwe coupons plaatsen. Facebook-pagina's van SouthernSavers, Koupon Krazy, en The Krazy Koupon Lady bericht dagelijkse aanbiedingen voor winkels, evenals afdrukbare coupons op Facebook en andere websites.

Als je je Facebook-account gebruiken om verbinding te maken met vrienden, maak een beperkte profiel met zeer weinig (eventuele) prive-informatie op om verbinding te maken met de fabrikanten pagina's. Klik op "account" in de rechterkant van de pagina en kies "account settings" te beperken wat de bedrijven kunnen zien op uw pagina.

Share This Post