Index / tech / Hoe te gebruiken Dect 6.0 Dital

Share This Post

tech

Hoe te gebruiken Dect 6.0 Dital

Een Dect 6.0 telefoon digitaal verstuurt en ontvangt gesprekken met behulp van een basisstation en een of meer handsets. Na het behalen van uw Dect 6.0 telefoon, kun je vragen over hoe voor te bereiden en te gebruiken zijn. U moet uw toestel te hebbe

AdvertisementEen Dect 6.0 telefoon digitaal verstuurt en ontvangt gesprekken met behulp van een basisstation en een of meer handsets. Na het behalen van uw Dect 6.0 telefoon, kun je vragen over hoe voor te bereiden en te gebruiken zijn. U moet uw toestel te hebben ingesteld en in staat om informatie uit het basisstation ontvangen voordat een beroep op de telefoon voor belangrijke gesprekken.

Steek de stekker in de achterkant van de telefoon basisstation en sluit plaats de stekker in een muur of een strip stopcontact. Steek het ene uiteinde van het telefoonsnoer aan op de bodem van de handset en de andere in de linkerkant van het basisstation. Plaats de handset in het basisstation houder en de twee antennes te verhogen aan weerszijden van het apparaat. Steek het meegeleverde telefoonsnoer in de telefoonaansluiting in de muur. Steek het andere uiteinde in de telefoonlijn "In" aansluiting op de achterkant van de telefoon basisstation.

Druk op de "Menu" knop op het basisstation als een eerste stap op weg naar het registreren van uw draadloze handset met het basisstation. Gebruik de zachte toetsen in de buurt van het display om "Registration" te selecteren en druk op "Enter." Druk op "Enter", kies "Registratie HS" leg dan de hoorn op de haak. U ontvangt het bericht "Handset registreren" op het scherm. Laat een minuut of twee te passeren voordat u een pieptoon om u te laten weten de handset is geregistreerd bij het basisstation en kan nu worden gebruikt horen.

Neem de handset uit de houder en druk op "Flash" of druk op de "Speaker" knop om te beginnen met het maken van een gesprek. Een kiestoon klinkt. Duw de 10-cijferige telefoonnummer in het toestel met de genummerde toetsen (aan de onderkant van het toestel). Plaats de handset terug op de wieg, druk op de "Clear" knop of druk op de knop "Speaker" om het gesprek te beëindigen.

Druk op de "Flash" knop (aan de linkerkant van de handset) om een ​​huidige gesprek in de wacht zetten en overschakelen naar een inkomende oproep. Na het gesprek met de tweede beller, push "Flash" nogmaals om terug over te schakelen naar het eerste gesprek.

Druk op de knop "Opnieuw kiezen" om een ​​van de laatste nummers gebruikt opnieuw te kiezen. Een lijst wordt weergegeven met de meest recente nummer. Druk de omhoog of omlaag knop om door de laatste 10 nummers te scrollen. Wanneer u het nummer dat u wenst te herhalen te bereiken, druk op de "Speaker" knop of push "Flash." Het nummer wordt gekozen.

Druk op de volume omhoog of omlaag op de handset om het volume aan te passen. Verlagen of het volume te verhogen terwijl je het gebruik van de telefoon door op de knoppen te drukken tijdens het gesprek. Druk op de volumetoetsen terwijl je niet op een oproep om het belvolume te regelen.

Share This Post