Index / Huis / Hoe te gebruiken boraten te Mold Kill

Share This Post

Huis

Hoe te gebruiken boraten te Mold Kill

Schimmel kan uw huis en bezittingen en zelfs uw gezondheid schaden, vooral als u last heeft van allergieën of astma. Een grondige reiniging dat een boraat gebaseerd detergent omvat kan schimmel te elimineren op oppervlakken en houd het groeien terug.

Advertisement

Schimmel kan uw huis en bezittingen en zelfs uw gezondheid schaden, vooral als u last heeft van allergieën of astma. Een grondige reiniging dat een boraat gebaseerd detergent omvat kan schimmel te elimineren op oppervlakken en houd het groeien terug. Boraat is een kleurloos en reukloos materiaal uit het element boor. Het is niet giftig voor mensen, maar giftige schimmel.

Wat je nodig hebt

 • Vacuüm

  Kunststof in vellen of daling doeken

  Stofbril

  plastic handschoenen

  Masker

  scrub borstels

  schone lappen

  Emmer

  Mild vloeibaar wasmiddel

  -Boraat gebaseerde detergent, zoals borax

Doe de bril, handschoenen en een masker. Als u het schoonmaken van een groot of zeer verontreinigd gebied, overwegen het dragen van een deeltje masker dat Occupational Safety and Health Administration (OSHA) goedkeuring draagt.

Verwijder alle meubels uit de verontreinigde ruimte. Stofzuigen de kamer op te halen losse schimmelsporen. Gooi de vacuümzak.

Cover openingen en openingen met kunststof in vellen of daling van de doeken af ​​te dichten uit het gebied, zodat losse schimmelsporen niet kan verspreiden naar andere gebieden. Open een raam voor ventilatie.

Schrob de beschimmelde oppervlak met een mild vloeibaar wasmiddel opgelost in warm water. Gebruik voldoende detergent om een ​​schuimende oplossing. Spoel en laat het oppervlak drogen. Gooi de oplossing.

Meng een kopje-boraat gebaseerde wasmiddel met een liter water en wrijf het oppervlak weer. Schrob hard met een schone, stevige borstel totdat het gebied verschijnt schimmel-vrij.

Veeg eventueel druppels of schimmel stof. Mis het gebied niet te spoelen; de boraat nodig heeft om achter te blijven om alle resterende schimmels te doden. Gooi de oplossing en reinigingsmiddelen.

Laat de schoongemaakte gebied te laten drogen voordat schilderij of overspuiten.

Hints

Als u een beschimmelde gebied schoon te maken die groter zijn dan 10 vierkante voet, het huren van een professioneel schoonmaakbedrijf bedreven in schimmel sanering.

verf nooit over schimmel. Het zal blijven groeien, waardoor de verf te schillen.

Share This Post