Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te gebruiken Bare Escentuals goed uitgerust

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te gebruiken Bare Escentuals goed uitgerust

Bare Escentuals biedt mineraal-gebaseerde make-up ontworpen om een ​​gepolijste look te creëren terwijl het bevorderen van een gezonde huid. Het bedrijf biedt twee goed uitgerust producten - het poeder gebaseerde, UV-blokkerende goed uitgerust Eye Br

AdvertisementBare Escentuals biedt mineraal-gebaseerde make-up ontworpen om een ​​gepolijste look te creëren terwijl het bevorderen van een gezonde huid. Het bedrijf biedt twee goed uitgerust producten - het poeder gebaseerde, UV-blokkerende goed uitgerust Eye Brightener breed spectrum SPF 20 en de goed uitgerust Gezicht en Eye Brightener, die een romige consistentie heeft. Beide versies hebben een verhelderend effect, ophelderen uw teint.

Het toepassen van goed uitgerust Eye Brightener Broad Spectrum SPF 20

Goed uitgerust Eye Brightener breed spectrum SPF 20 wordt aangebracht met een borstel mengen van uit de wimpers tot aan de wenkbrauw lijn en onder de ogen. Om het te gebruiken, dep de borstel in de poeder en voorzichtig werk het in de huid, zorgvuldig te mengen van hoek tot hoek, zelfs voor, gladde dekking.

Met behulp van de goed uitgerust Gezicht en Eye Brightener

Draai de basis van de pen-achtige dispenser om het product vrij te geven. Zachtjes vegen onder het oog en werkt deze in de huid met de ringvinger, mengen totdat het volledig is geabsorbeerd. Dit product kan gebruikt worden om op te helderen en benadrukken andere delen van het gezicht, zoals de ooghoeken, voorhoofd en jukbeenderen.

Share This Post