Index / Eten drinken / Hoe te Gebraden Aardappels en gerookte worst maken in een Pan

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Gebraden Aardappels en gerookte worst maken in een Pan

Wilt u een maaltijd een gerecht dat je familie je liefde te vinden? Leer hoe je vriend aardappelen te maken en rookt worst in een pan. Uw echtgenoot en kinderen zullen dit elke avond van de week wilt! Wat je nodig hebt 8 middelgrote aardappelen 1 lb

Advertisement

Wilt u een maaltijd een gerecht dat je familie je liefde te vinden? Leer hoe je vriend aardappelen te maken en rookt worst in een pan. Uw echtgenoot en kinderen zullen dit elke avond van de week wilt!

Wat je nodig hebt

8 middelgrote aardappelen

1 lb pkg van gerookte worst of polska kielbasa

4 Tbs margarine

4 Tbs bakolie

Medium grote koekenpan

2 eieren

1 kleine ui of bevroren ui en peper mengsel

Kleine kom

Mes

Spatel

Zout

Peper

Fornuis

Hoe maak je gebakken aardappelen te maken en gerookte worst in een pan.

Begin met het verzamelen van alle benodigde ingredi├źnten en keukengerei. Was de aardappelen en zorg ervoor dat al het vuil en de ogen van hen verwijderd. Plaats margarine en olie in een koekenpan en zet op de brander. Stel brander op matig hoog vuur en laat margarine te smelten. Hak de ui in kleine hapklare stukjes.

Zodra margarine is gesmolten, voeg de ui in de pan. Snijd aardappelen in een halve tot 1 inch hapgroot stukjes en leg ze in de pan.

Open de worst en snijd ze in plakjes ongeveer ┬╝ inch dik. Snijd vervolgens de plakjes in vieren. Voeg de worst op de aardappelen. Zout en peper naar smaak. Kook het mengsel tot de aardappelen bruin en fork aanbestedingen.

Crack zowel eieren in een kleine kom en klop lichtjes. Giet ei over aardappel mengsel en roer tot de eieren gaar is. Haal van het vuur en serveer.

Hints

Do worst niet toe tot de aardappelen gaar zijn gedeeltelijk. Zij zullen een kleverige film te maken op de bodem van de pan en de aardappelen blijft kleven. U kunt een bevroren ui en paprika mengsel gebruiken voor een extra smaak in de plaats van alleen de ui.

Niet meer dan koken het ei. Het zal hard en onaantrekkelijk te krijgen.

Share This Post