Index / Cars / Hoe te gaskabels installeren

Share This Post

Cars

Hoe te gaskabels installeren

Gaskabels zijn een van die dingen die de meeste mensen zouden denken dat kon nooit verkeerd gaan op een voertuig, maar het feit is, dat doen ze. Soms is de kabel strekt, en soms is het niet juist gepositioneerd. Hoe dan ook, het installeren van een g

Advertisement

Gaskabels zijn een van die dingen die de meeste mensen zouden denken dat kon nooit verkeerd gaan op een voertuig, maar het feit is, dat doen ze. Soms is de kabel strekt, en soms is het niet juist gepositioneerd. Hoe dan ook, het installeren van een gaskabel is niet moeilijk. Als voorbeeld, de volgende richtingen voor het installeren van een gaskabel op een 1984 Chevrolet C10 truck met een motor 305, maar het proces is gelijk voor verschillende voertuigen.

Wat je nodig hebt

platte schroevendraaier

Duw het einde van de nieuwe gaskabel op de koppeling aan de carburateur. In ons voorbeeld C10, wordt deze plaats gehouden met een clip, maar op een andere voertuigen, is het einde van de gaskabel afgesloten en glijdt eenvoudig door een sleuf op de koppeling.

Plaats de gaskabel clip over de koppeling. U kan nodig zijn om het einde te wrikken met een platte schroevendraaier om het te krijgen op zijn plaats.

Zet de gaskabel in de gaskabel beugel zich op het inlaatspruitstuk. Ook dit moet clip op zijn plaats.

Leid de kabel in de cabine, en zorg ervoor om het te knikken-vrij te houden.

Lus uiteindelijk op het uiteinde van het gaspedaal binnenzijde van de koppeling gat. In andere voertuigen, kan er een clip op het gaspedaal, dat de gaskabel in de plaats, die ook makkelijk te doen met je blote handen houdt zijn.

Share This Post