Index / Ambachten / Hoe te Fuzzy Dice maken

Share This Post

Ambachten

Hoe te Fuzzy Dice maken

Verward dobbel ... aah, brengt u een beetje terug, nietwaar? Als je te jong om te onthouden zijn, fuzzy dobbelstenen hing aan de achteruitkijkspiegel van elke "cool" car iemands mening in de jaren '50. Ze herwonnen hun populariteit in de jaren '

Advertisement

Verward dobbel ... aah, brengt u een beetje terug, nietwaar? Als je te jong om te onthouden zijn, fuzzy dobbelstenen hing aan de achteruitkijkspiegel van elke "cool" car iemands mening in de jaren '50. Ze herwonnen hun populariteit in de jaren '70 en '80, maar in de jaren '90 werd illegaal in de meeste staten te hangen van uw achteruitkijkspiegel. Fuzzy dobbelstenen nu maken grote decoraties voor '50s partijen en thema-kamers, en slechts een uur of zo te make.This nostalgische project is makkelijk en leuk.

Wat je nodig hebt

Styrofoam slquare

fuzzy materiaal

Schoenveter

Naaimachine

Naald

Draad

Voelde

stoflijm

Neem een ​​stuk papier en knip zes vierkanten, 1 "groter is dan je piepschuim plein. Leg ze neer op een kruis patroon te vormen. Dit zal het patroon uit te snijden uw materiaal. Knip twee stukken.

Naai de drie korte zijden aan de verkeerde kant van het materiaal. Vouw de lange kant en naai tot het einde van de vierkantjes die u al hebt genaaid. U moet worden overgelaten met een klep, of één kant van je sterven, opengelaten. Zet uw materiaal rechterzijde out.

Slip in uw Styrofoam plein en maak de tweede in de reeks dobbelstenen. Hand-naai het einde van de veter in de binnenkant van het materiaal op een van de hoeken. Herhaal aan de andere dobbelsteen. Zij moeten nu worden bevestigd. Hand-naai de resterende open zijden en close-up van de dobbelstenen.

Snijd cirkels uit vilt en lijm ze op, net als de punten op de dobbelsteen. Je bent klaar. Gaan ze op te hangen waar je maar wilt (zolang het niet uit je achteruitkijkspiegel).

Share This Post