Index / tech / Hoe te Fonts Kopiëren naar een HP-printer

Share This Post

tech

Hoe te Fonts Kopiëren naar een HP-printer

Als u een HP-printer te kopen, een groot aantal standaard lettertypes komen vooraf geïnstalleerd op het toestel. Als deze fonts niet voldoen aan uw printbehoeften, maar u kunt nieuwe lettertypen op de computer te installeren. Het aantal lettertypen d

AdvertisementAls u een HP-printer te kopen, een groot aantal standaard lettertypes komen vooraf geïnstalleerd op het toestel. Als deze fonts niet voldoen aan uw printbehoeften, maar u kunt nieuwe lettertypen op de computer te installeren. Het aantal lettertypen die op de printer kan worden geïnstalleerd is afhankelijk van het geheugen van de printer. PCL is een lettertype taal ondersteund door alle printers van HP. Het kan worden gebruikt om nieuwe fonts aan een HP printer te kopiëren op elk gewenst moment.

Download het lettertype of de lettertypen die u wilt installeren op uw HP-printer. U kunt een CD van extra lettertypen kopen of u kunt fonts gratis downloaden van websites zoals "urbanfonts" of "1001 Gratis Fonts" (zie de links in de bronnen hieronder).

Ga naar het menu 'Start' op uw computer, opent u de map "Accessoires" en klik op "Uitvoeren." Type "Edit" in het commando vak aan te trekken van de DOS-editor.

Open het menu "Bestand" in het venster van de editor en kies 'Openen'. Ga naar de map op uw harde schijf waar het lettertype bestand is opgeslagen en dubbelklik op het font-bestand om het te openen. Het lettertype bestand wordt weergegeven in de editor-venster.

Wijs een lettertype-ID om het lettertype bestand. Om een ​​ID om het lettertype, druk op "Ctrl" en "P" toe te wijzen, terwijl de cursor op de "C:" prompt, daarna beide toetsen los. "[ESC]" zal verschijnen. Typ 'c {num} D "direct na de [ESC]," vervangen "{num}" met het ID-nummer dat u wilt het lettertype toe te wijzen en druk op de "Enter".

Kopieer het bestand naar de printer. Om het bestand van de computer naar de printer, type "COPY / B [lettertype naam] LPT1" in de nieuwe prompt in de editor te kopiëren, te vervangen "[lettertype naam]" met de bestandsnaam van het lettertype om het lettertype te kopiëren naar de lokale printer.

Wijs het lettertype als permanente als je het geïnstalleerd op de printer te blijven. Als u het lettertype permanent, druk op "Ctrl" en "P" te maken en te laten gaan naar de "[ESC] *" symbool verschijnen, typ "c5F" maken en druk op "Enter." Als je niet het lettertype aan te wijzen als permanente, het zal worden verwijderd bij de volgende printer reboot.

Hints

Als een lettertype heeft dezelfde ID als een lettertype al op de printer geïnstalleerd, wordt de nieuw geïnstalleerde lettertype het oorspronkelijke lettertype te vervangen. Het kan nuttig zijn om een ​​lijst van alle lettertypen die op de computer is geïnstalleerd, samen met hun ID-nummers te houden van oudere lettertypen uit het per ongeluk verwijderen te voorkomen.

Share This Post