Index / ouderschap / Hoe te Flexibiliteit in Kids Verbeter

Share This Post

ouderschap

Hoe te Flexibiliteit in Kids Verbeter

Flexibiliteit is een belangrijk onderdeel van de fysieke fitheid, en is cruciaal voor de participatie van kinderen in de sport en hun algehele gezondheid. De meeste kinderen zijn van nature flexibel, maar ze kunnen deelnemen aan eenvoudige activiteit

AdvertisementFlexibiliteit is een belangrijk onderdeel van de fysieke fitheid, en is cruciaal voor de participatie van kinderen in de sport en hun algehele gezondheid. De meeste kinderen zijn van nature flexibel, maar ze kunnen deelnemen aan eenvoudige activiteiten zoals stretching, yoga of tai chi te helpen verbeteren flexibiliteit. Flexibiliteit voordelen zijn verbeterde atletische prestaties, veiliger deelname aan lichamelijke activiteit, gladder fysieke beweging, en een verhoogde lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Stimuleer kinderen om dagelijks te rekken. Zij moeten buigen, bereiken en rek, zoveel mogelijk, zowel gestructureerde en dagelijkse activiteiten. Activiteiten zoals die zich uitstrekt tot een deurbel te bereiken, proberen om iets op de toonbank te bereiken en grijpen voor een stuk speelgoed buiten het bereik van de arm kan worden irritant als het object van verlangen is iets wat je niet wilt dat uw kind te hebben - maar in ieder geval het uitrekken bewegingen worden regelmatig stijgend zijn flexibiliteit en het bereik van de beweging.

Deelnemen aan gestructureerde flexibiliteit verbeteren sessies. Dit kan zo simpel zijn als het doen van 10 minuten van stretching activiteiten met je kind 's ochtends en' s nachts zijn, of zoals geregeld als het nemen van yoga of tai chi klassen. Age-specifieke flexibiliteit klassen zijn behulpzaam bij het richten van uw kind specifieke ontwikkelingsniveau, wat vooral belangrijk is voor jongere kinderen.

Inboezemen goede gewoonten van pre-oefening stretching. Als je kind is betrokken bij de atletiek, moet ze altijd rekken alvorens deel te nemen - geen uitzonderingen. Naast het voorkomen van letsel, uw kind zal opwarmen haar spieren voor een breder bereik van de beweging, waardoor de flexibiliteit toeneemt tegemoet te komen.

Moedig goede algemene gezondheid. Flexibiliteit is inherent moeilijker voor kinderen met overgewicht of sedentaire. Regelmatige beweging - of voetballen of rijden op een fiets - en goede voeding zijn belangrijke elementen voor het verbeteren van de flexibiliteit van een kind.

Implementeren krachttraining. Veel van de activiteiten kinderen bezighouden met natuurlijk nemen zowel kracht en flexibiliteit ontwikkeling - van radslag te klimmen op klimrek. En afgezwakt, sterke spieren kan effectiever worden uitgerekt zonder verwondingen.

Associƫren flexibiliteit training met mentale focus en ontspanning. Door de integratie van mentale technieken, zoals diepe ademhaling en meditatie, kinderen worden meer gericht op hun lichaam, met inbegrip van specifieke spieren en gewrichten, zodat ze hun bereik van de beweging te verhogen.

Share This Post