Index / Onderwijs / Hoe te Flags of the World Learn

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Flags of the World Learn

Het leren van de vlaggen van de wereld kan een grote onderneming te zijn. Echter, door het breken van het proces in een aantal kleinere stappen - bijvoorbeeld door zich te concentreren op één regio op een tijd en door te leren belangrijke symbolen -

Advertisement

Het leren van de vlaggen van de wereld kan een grote onderneming te zijn. Echter, door het breken van het proces in een aantal kleinere stappen - bijvoorbeeld door zich te concentreren op één regio op een tijd en door te leren belangrijke symbolen - iedereen kan komen om landen te identificeren door hun banners.

Begin met het leren van de vlaggen van de landen die je het meest geïnteresseerd bent in. Bijvoorbeeld, als je familiebanden met de Balkan, het begin van met de vlaggen van Albanië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Griekenland, Kosovo, Macedonië, Montenegro en Servië .

Leer vlaggen die vaak in vlaggen worden opgenomen. Zo wordt de vlag van het Verenigd Koninkrijk vaak te vinden op de vlaggen van de landen het eens gecontroleerd: Australië, de Cayman, Keeling, Cook en Coral Sea Islands en vele anderen. Gebruik de CIA Factbook van "Flags of the World" pagina (zie referenties) om deze overeenkomsten in een oogopslag te noteren.

Focus op gemeenschappelijke symbolen. Zo hebben veel islamitische landen nemen de halve maan in hun vlaggen. Landen die hun vlaggen tijdens het marxistische bewind, zoals Angola aangenomen, lijken vaak op Sovjet sikkel en hamer beelden.

Probeer de vlaggen van de wereld te leren door regio of continent. Besteed aandacht aan de regionale trends, zoals de heldere vlaggen van Afrika, die vaak groen, geel of oranje en rood op te nemen.

Gebruik van de CIA "Flags of the World" pagina om de vlaggen van de wereld te leren in alfabetische volgorde. Probeer je te focussen op slechts 4-8 vlaggen terwijl het doen alfabetische leren.

Hints

Probeer het bestuderen van een alfabetisch groep één dag en een regionale groep de volgende dag; de overlap in de informatie en de techniek zal uw algemene kennis te versterken. Als een vlag opvalt, proberen uit te vinden waar de symboliek ervan komt. Het vinden van de geschiedenis achter een vlag kan ook helpen herinneren moeilijk vlaggen.

Share This Post