Index / Wensen en Feesten / Hoe te Fireworks goed wordt opgeslagen,

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe te Fireworks goed wordt opgeslagen,

Vuurwerk zijn leuk en spannend, maar ze kunnen gevaarlijk zijn. U wilt niet naar beneden te branden uw huis of ernstig vrienden of familie verwonden met hen. Onjuist vuurwerk opslag zorgt ervoor dat elk jaar ongelukken, branden, explosies en lichamel

Advertisement

Vuurwerk zijn leuk en spannend, maar ze kunnen gevaarlijk zijn. U wilt niet naar beneden te branden uw huis of ernstig vrienden of familie verwonden met hen. Onjuist vuurwerk opslag zorgt ervoor dat elk jaar ongelukken, branden, explosies en lichamelijk letsel. Al deze ongevallen kunnen worden voorkomen door het opslaan van vuurwerk goed. Volg de onderstaande stappen om de veiligheid van je huis, familie en het bedrijfsleven te waarborgen.

Voer een risicobeoordeling uit te vinden als er brand, wat uw plan van aanpak is. Een risicobeoordeling zal helpen erachter te komen alle mogelijke problemen met de opslagruimte en de methoden van het opslaan, zodat u het proces van het maken van het een veilige opslagplaats te beginnen.

Verwijder ontstekingsbronnen uit de opslagruimte. Store vuurwerk uit de buurt van aardolie gebaseerde stoffen zoals benzine of kerosine, elektrische of gaskachels, afvoer schoonmakers en meststoffen.

Store vuurwerk in een gesloten container. Plastic vaten met deksels zijn ideaal voor het houden van vuurwerk droog.

Plaats vuurwerk uit de buurt van andere materialen die het vuur gemakkelijk kon vangen. Het is belangrijk om ze weg te houden van kartonnen dozen, kranten, pallets of geparkeerde voertuigen.

Houd uitgangen uit de buurt van vuurwerk. Store vuurwerk weg van deuropeningen, dus als een vuur start afritten zijn open en toegankelijk.

Test uw rookmelder en zorg ervoor dat de batterijen zijn vers en werken.

Zorg ervoor dat uw brandblusser werken en houd het in de buurt van het gebied waar u het opslaan van vuurwerk. Controleer of de blusser vol is en de vervaldatum niet is verstreken.

Store vuurwerk in een beveiligde ruimte of gebouw. Je moet in staat zijn om het gebouw of ruimte om kinderen of ongewenste indringers te voorkomen van het krijgen om het vuurwerk te vergrendelen.

Hints

Controleer de wetten van uw staat met betrekking tot vuurwerk aankopen en opslag.

Laat geen mensen roken in de opslagruimte.

Share This Post