Index / Bedrijf / Hoe te Featured Merchant op Amazon te worden

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Featured Merchant op Amazon te worden

Amazon's Featured Merchants hebben hoge prestatie-eisen voldaan. Aanbevolen Merchant-status kan uw kleine online bedrijf om de blootstelling, die uw kansen op het verdienen van hogere inkomsten en, op zijn beurt, hogere winsten verhoogt krijgen. Door

Advertisement

Amazon's Featured Merchants hebben hoge prestatie-eisen voldaan. Aanbevolen Merchant-status kan uw kleine online bedrijf om de blootstelling, die uw kansen op het verdienen van hogere inkomsten en, op zijn beurt, hogere winsten verhoogt krijgen. Door middel van een uitstekende klantenservice en nauwkeurige vermelding van de verkoop items, heb je 30 dagen de tijd om te bewijzen dat je het waard dat hij een Aanbevolen Merchant.

Wat je nodig hebt

Inventaris

Amazon Verkoper Central rekening

Post foutloos aanbiedingen. Amazon registreert alle fouten, zowel de verkopers en de kopers. ' Bijvoorbeeld, als je verkoopt gevallen voor mp3-spelers en de foto op de lijst is groen, maar heb je alleen roze die op voorraad zijn, vervang het beeld met een foto die een roze mp3-speler. Kleine technische fouten te voorkomen Amazon verkopers uit steeds Featured Merchants.

Beperk het aantal geplaatste items. Het plaatsen van honderden items kan u indrukwekkend uitzien, maar het omgaan met honderden geannuleerde orders als gevolg van een fout in uw postings vermindert je kans om een ​​Aanbevolen Merchant. Ongecontroleerde fouten kan ook leiden tot een levenslange ban als verkoper.

Orders ten minste drie keer per week. Het toestaan ​​van uw orders op te stapelen voor een once-a-week drop off leidt tot verzending vertragingen en boos klanten. Kopers die hun orders in een korte tijd ontvangen hebben meer kans om u een goede feedback. Positieve feedback is van essentieel belang om steeds een Aanbevolen Merchant.

Verzenden alle bestellingen met volgnummers. Amazon plaatst een greep op uw inkomsten voor maximaal 90 dagen als je het schip meer dan $ 2000 ter waarde van de inventaris in minder dan een maand zonder bewijs dat de punten werden geleverd. Het betalen van de extra dollar voor het tracking-nummer is de kosten waard.

E-mail kopers een keer per week na bevestiging van de levering van hun orders. Dit vriendelijke herinnering helpt bij het genereren van goede feedback voor u.

Vraag een Featured Merchant evaluatie. Controleer uw klant feedback van de afgelopen 30 dagen. Als Amazon uw evaluatie over die periode niet heeft gemaild, vraag voor één. Verkopers met 100 procent feedback ratings worden soms over het hoofd gezien als potentiële Aanbevolen Merchants. Vergelijk de evaluatie met de beoordeling van uw status te controleren.

Hints

Reageer altijd onmiddellijk en hoffelijk om e-mails van klanten. Als respect behandeld wordt, kan zelfs de kwaadste klant belanden waardoor je goede feedback.

het schip nooit een item dat niet zo is beschreven in uw vermelding; Dit houdt je van het krijgen van verboden.

Share This Post