Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Faux-Suede Shoes Reinig

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Faux-Suede Shoes Reinig

Faux suède ziet en voelt veel op echte suède, maar meestal is makkelijker schoon te maken. Het is gemaakt van synthetische materialen en is daarom de voorkeur door veganisten en vegetariërs sommige meer dan echte suède, die is gemaakt van koeienhuid.

Advertisement

Faux suède ziet en voelt veel op echte suède, maar meestal is makkelijker schoon te maken. Het is gemaakt van synthetische materialen en is daarom de voorkeur door veganisten en vegetariërs sommige meer dan echte suède, die is gemaakt van koeienhuid. Ondanks het verschil in materiaal, het reinigen van schoenen gemaakt van faux suède is vergelijkbaar met het schoonmaken van echte suède schoenen.

Wat je nodig hebt

suèdeborstel

Kleding

Milde zeep of synthetische schoenenpoetser

waterdicht maken nevel

Stap 1

Bestrijk de schoen met een suède borstel. U kunt deze borstels op de meeste plaatsen die shoe-reinigingsmiddelen verkopen. Borstelen faux suède los vuil en vlekken van de nap (de zachte vezels). Vele malen, kan deze borstel alles wat u nodig heeft om voldoende schoon faux-suède schoenen zijn. Of ze er vies uitzien of niet, in de regel je ze een keer per week moet borstel om de nap te verhogen (als u de schoenen elke dag te dragen) en houd vuil van de afwikkeling van het.

Stap 2

Gebruik een licht vochtige doek (niet-pluizende) en een synthetische schoenenpoetser of een milde zeep (handzeep, bijvoorbeeld, of als de vlek is op basis van olie, een ontvettingsmiddel afwasmiddel) om zwaar vervuilde gebieden schoon te maken. Test de stofzuiger in de buurt van de hiel, of in een ander minder opvallend eerste plek om te zorgen dat de kleurstoffen niet vervagen. Wrijf de vlek voorzichtig met de zeep doek.

Stap 3

Dep de vlek met een droge, schone doek. Houd deppen er met de natte, zeepachtige doek en deppen met de droge doek, totdat de vlek is verwijderd.

stap 4

Laat de schoen aan de lucht drogen. Als het droog is, borstel het met de suède borstel weer naar de dutje te verhogen.

stap 5

Voorkomen dat toekomstige vlekken met behulp van een roestvrij en waterafstotend spray op de schoen. Spuit van ten minste een voet waardoor de chemische gelijkmatig verdeeld over de schoen. Anders kan de spray te concentreren in bepaalde gebieden, waardoor donkere vlekken.

Hints

Uw faux-suède schoenen kunnen een speciale behandeling anders dan ter plaatse worden gereinigd. Controleer altijd de instructies van de fabrikant voor het schoonmaken van uw schoenen met anders dan een suède borstel producten.

Share This Post