Index / Huis / Hoe te Faux Stone Breng aan op een open haard

Share This Post

Huis

Hoe te Faux Stone Breng aan op een open haard

Transformeer je oude, saaie open haard in een mooie blikvanger door het toevoegen van faux steen naar de surround omgeving. Faux steen, of gekweekte steen fineer, wordt gerepliceerd materiaal zoals pleister, die in rock-vormige mallen gegoten en gesc

AdvertisementTransformeer je oude, saaie open haard in een mooie blikvanger door het toevoegen van faux steen naar de surround omgeving. Faux steen, of gekweekte steen fineer, wordt gerepliceerd materiaal zoals pleister, die in rock-vormige mallen gegoten en geschilderd om het uiterlijk van natuursteen na te bootsen. Met behulp van faux steen wordt steeds populairder bij huiseigenaren en huizenbouwers door zijn lichter gewicht, lage kosten en het gemak van installatie. Als u een vrij weekend, de juiste benodigdheden en een aantal vastberadenheid, iedereen kan faux stenen installeren op een bestaande open haard.

Wat je nodig hebt

 • schilderstape

  metalen lat

  Nietpistool en nietjes

  Draadsnijders

  mortel

  5-liter emmer

  Water

  Boormachine met aangehechte peddel

  mortel troffel

  Bijl

  grout zak

  Metal opvallende hulpmiddel

  Klop bezem

  waterdicht maken sealer

Markeer de omtrek van het gebied waar u wilt de faux steen met schilderstape installeren.

Staple metalen latten aan de muur rond de open haard insert met een nietpistool. Snijd de metalen lat te passen in de schilder tape omtrek.

Giet mortel mengen in een 5-liter emmer. Voeg water toe volgens de mortel instructies, en meng met een boormachine die een peddel attachment heeft. Meng totdat de mortel lijkt op dikke pindakaas.

Breng een dun laagje mortel aan het metalen lat oppervlak met een mortier troffel om de schraaplaag te creëren. De scratch deklaag moet zo dun mogelijk, maar niet zo dun dat je de metalen lat te zijn. Run de getande zijde van de mortel troffel over het gehele oppervlak van de schraaplaag. Laat de schraaplaag te drogen voor 12 tot 24 uur.

Spreid een dikke laag mortel op de achterkant van de faux steen en druk stevig op de open haard schraaplaag. Vanaf de bovenkant van de schoorsteenmantel, aan het eerste hoekstukken. Wiggle elke steen als je duwen op de schraaplaag om een ​​sterke band te garanderen. Herhaal deze procedure totdat alle gewenste gebieden van de open haard zijn bedekt met faux stenen. Faux steen wordt gemakkelijk in orde gemaakt en gevormd om te passen met een bijl. Laat de faux open haard te drogen gedurende 24 uur.

meer van dezelfde mortel in een emmer. Vul een grout zak met de mortel en knijp het mengsel in de faux steen gewrichten. Laat de mortelvoegen uitharden één uur.

Duw de mortel verder in de verbindingen met een metaal slagwerktuig. Rake uit de faux steen voegen met de opvallende hulpmiddel metaal om de gewenste diepte. Deze stap is gebaseerd uitsluitend op de individuele smaak.

Strijk de faux steen gewrichten met een garde bezem indien gewenst. Gebruik de garde bezem om weg te reinigen overtollige mortel op het gezicht van de faux steen stukken.

Hints

Faux steen kan direct worden toegepast op metselwerk oppervlakken zonder het installeren van een metalen lat. Reinig het metselwerk oppervlak met een harde borstel en toe te passen faux steen.

Een waterdicht sealer kunnen worden aangebracht na de voltooiing van de installatie gemakkelijker reiniging en bescherming tegen de elementen.

Share This Post