Index / Huis / Hoe te Faded Leather Repair

Share This Post

Huis

Hoe te Faded Leather Repair

Leer is een zeer wenselijke materiaal voor moderne meubels te wijten aan de sterkte en esthetiek het leer geeft het meubilair. Helaas leer kan soms verdwijnen als gevolg van leeftijd of teveel zonlicht, en als dat gebeurt, is het belangrijk om te wet

AdvertisementLeer is een zeer wenselijke materiaal voor moderne meubels te wijten aan de sterkte en esthetiek het leer geeft het meubilair. Helaas leer kan soms verdwijnen als gevolg van leeftijd of teveel zonlicht, en als dat gebeurt, is het belangrijk om te weten hoe dat leren bank van jou te herstellen terug naar zijn best.

Wat je nodig hebt

 • Kleding

  afwasmiddel

  Water

  bekken

  recoloring balsem

  Kleur reparatieset

  kwast

  Wattenstaafje

Was de bank in voorbereiding voor de restauratie. Vul een teiltje met warm water en een beetje afwasmiddel, en dep een schone doek in het water. Wrijf de doek over de leer, met speciale aandacht voor elk gebied dat bijzonder is vervaagd. Droog af met een nieuw doek.

Breng een recoloring balsem voor de vervaagde gebied. De balsems voor leer zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende kleuren, zodat het gemakkelijk zal zijn om een ​​toon die overeenkomt met uw bank te vinden. massage gewoon de balsem in de vervaagde gebied in een zachte cirkelvormige beweging. Het leer absorbeert de balsem, dus laat het 's nachts om te drogen en het zal volkomen veilig om weer op te zitten.

Gebruik een kleur reparatieset. Als de balsem is te subtiel, of heeft niet het gewenste effect heeft gehad, moet u een kleur reparatieset te schaffen. Deze kits hebben flesjes leder verf die u toepast met een kwast of een wattenstaafje, afhankelijk van de grootte van het beschadigde gebied.

Praat met een expert. Als uw eigen herstel pogingen niet succesvol zijn geweest en je bent niet tevreden met de resultaten, dan is het huren van een professional om eraan te werken. Het herstellen van vervaagde leer kan een lastige klus zijn, en er is geen schande in het hebben van een deskundige te praten.

Waarborgen dat de bank niet is blootgesteld aan te veel zonlicht. Een overmaat van direct zonlicht in de leer kan de kleur te vervagen, zodat door de gordijnen af ​​en toe tekenen of verplaatsen van de bank om een ​​schaduwrijke plek kunt u in staat om uw gerepareerde kleur te behouden voor een langere periode van tijd.

Share This Post