Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Exfolieer voor mannen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Exfolieer voor mannen

Afschilfering, die schrobben off van dode huidcellen van het gezicht of andere delen van het lichaam gaat, wordt steeds meer en meer populair bij mannen. Afschilfering effectief reinigt de poriën van de huid, het verminderen van irritatie en puistjes

AdvertisementAfschilfering, die schrobben off van dode huidcellen van het gezicht of andere delen van het lichaam gaat, wordt steeds meer en meer populair bij mannen. Afschilfering effectief reinigt de poriën van de huid, het verminderen van irritatie en puistjes huid en het verlaten van uw huid met een gezonde gloed. Het maakt zelfs makkelijker te scheren, dat is de enige beste reden voor mannen om te exfoliëren.

Wat je nodig hebt

Exfoliërende huidreiniger voor mannen

Loofah of schuurspons

Vochtinbrengende lotion of crème

Kies de juiste schuimende reiniger die u zal helpen om te exfoliëren. Kies een reinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor mannen, omdat de huid van een man is heel anders dan als gevolg van een vrouw om bakkebaarden, grotere poriën en zweetklieren en dichtere bloedvaten. Een goede exfoliërende reinigingsmiddel moeten natuurlijke ingrediënten zoals zeezout, puimsteen of korrels vruchten zaden bevatten.

Gebruik het juiste gereedschap om exfoliëren, zoals een loofah, schuursponsje of puimsteen bar. Loofahs misschien wel de meest effectieve, omdat ze schuim efficiënter kunt maken, waarbij de schrobben proces gemakkelijker en minder irriterend voor de huid zal maken.

Exfoliëren je gezicht door het te spoelen met warm water en voorzichtig het toepassen van de exfoliërende reiniger, werkt het in uw huid met behulp van kleine, cirkelvormige bewegingen. Bevochtig de loofah of een spons, zodat het net schurend genoeg zal zijn om dode huidcellen te verwijderen zonder dat je gezicht voelen rauw en geïrriteerd daarna.

Spoel de reiniger uit je gezicht volledig met koud water om de poriën van de huid te sluiten. Pat droog met een schone, zachte handdoek.

Spring in de douche of bad en scrub je rug en borst op dezelfde manier, met dezelfde cleanser en loofah. Misschien wilt u een loofah die is gemonteerd op een stok om die moeilijk bereikbare plaatsen op je rug te gaan kopen. Goed naspoelen met koud water ook.

Breng een vochtinbrengende crème op je gezicht, borst en rug na het scrubben. Dit zal helpen om te kalmeren en de bescherming van de nieuw blootgestelde huid, en laat het om te groeien in een gezonde manier.

Beslissen over een goede planning om uw huid te exfoliëren. Terwijl scrubben op een dagelijkse basis veel te hard zou zijn op je huid, kan drie keer per week meer realistisch zijn.

Hints

Misschien wilt u exfoliërende handschoenen, die u kan helpen om de exfoliërende schoonmakers op een moeilijke en gevoelige gebieden toe te passen, zoals rond je ogen en op de zijkanten van je neus te overwegen.

Schrobben te hard bij het scrubben kunt uw doel te verslaan door irritatie van de huid.

Share This Post