Index / Bedrijf / Hoe te elimineren Stationery Waste

Share This Post

Bedrijf

Hoe te elimineren Stationery Waste

De kosten van de afzonderlijke artikelen van briefpapier zou klein zijn, maar na verloop van tijd deze kosten oplopen. Elk vel papier, kladblok of inktcartridge die u kosten die u geld te gebruiken. Elimineren van afval vermindert de kosten van het r

AdvertisementDe kosten van de afzonderlijke artikelen van briefpapier zou klein zijn, maar na verloop van tijd deze kosten oplopen. Elk vel papier, kladblok of inktcartridge die u kosten die u geld te gebruiken. Elimineren van afval vermindert de kosten van het runnen van een klein bedrijf en helpt het milieu door het snijden van uw verbruik van energie en grondstoffen. Het verminderen van individuele briefpapier afval biedt u ook een beetje extra geld. Terwijl u niet in staat kan zijn om afval volledig te elimineren, kunt u pare uw briefpapier te gebruiken om het absolute minimum en hergebruiken of recyclen wat je wel gebruiken.

Wat je nodig hebt

Desk netjes of een mok

Kom

Zelfklevende etiketten

Store pennen en potloden in een bureau netjes of een mok. De meeste mensen en bedrijven kopen veel meer dan ze gebruiken, omdat pennen en potloden hebben de neiging om vermist als ze niet een aangewezen plaats hebben.

Maak er een gewoonte van het zetten van kleine voorwerpen zoals paperclips, gommen en bulldog clips in een kom. Het hebben van items in één plaats betekent dat je niet houdt het kopen van aandelen van kleine voorwerpen die je hebt genoeg gedaan.

Bepaal of je echt een hard copy nodig hebt voordat je iets afdrukt. Alleen de meest formele brievenpost moeten worden verzonden via de e-mail; meestal, e-mail is perfect aanvaardbaar. De registratie van een computer is veilig als je ze een back-up. Alleen printen wat nodig is. Print items voor je eigen administratie op de achterkant van eerder gebruikte papier.

Refill inktpatronen in plaats van het kopen van nieuwe. Dit kost veel minder en kleine lokale bedrijven kunnen u voorzien van een extra korting als je een vaste klant.

Gebruik beide zijden van het papier in notitieblokken. Dit vermindert direct uw consumptie van notitieblokken met 50 procent.

Open inkomende e-mail zorgvuldig en hergebruik van de enveloppen voor interne of persoonlijke e-mail. Als uw bedrijf heeft een reputatie als zeer 'groen', hergebruik enveloppen voor professionele doeleinden ook. Gebruik zelfklevende etiketten naar de oude adressen te dekken en verzegeling van de enveloppen.

Recycle alles wat je kunt niet hergebruiken of te vullen.

Koop gerecycleerde producten, vooral als het helpen van het milieu is een van uw belangrijkste motieven voor het elimineren van afval.

Share This Post