Index / tech / Hoe te DSL Bond

Share This Post

tech

Hoe te DSL Bond

DSL bonding is een geweldige manier om de kracht van een internetverbinding te versterken. Hoewel de beperkte beschikbaarheid omdat niet alle providers bieden de service, dit proces van het combineren van twee DSL koorden mogelijk is en mogelijk guns

AdvertisementDSL bonding is een geweldige manier om de kracht van een internetverbinding te versterken. Hoewel de beperkte beschikbaarheid omdat niet alle providers bieden de service, dit proces van het combineren van twee DSL koorden mogelijk is en mogelijk gunstige. De verbinding van twee DSL koorden kan een groter vermogensbereik worden ondersteund door beide kabels. Deze taak die thuis met de juiste hardware kan worden afgerond.

Wat je nodig hebt

DSL koord

Dual draad router

Samenwerking van de DSL-provider

Neem contact op met uw provider. Zonder een verhoging van de dienst op zijn einde, het verbinden van de aansluitingen zal geen enkel doel dienen, en blijft u uw typische send zien en snelheden te ontvangen. Het kan u ook adviseren over hoeveel bandbreedte uw behoeften oproep voor. Voor DSL bonding plaatsvinden, moet de provider worden uitgevoerd PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet).

Bepalen hoeveel snoeren samen zullen worden gebonden. Voor 03:58 koorden meeste standaard routers werken. Uw serviceprovider kan u adviseren over welke merken het beste werkt met zijn hardware. Voor meer dan vier koorden, zal een meer gedetailleerde en specifieke setup waarschijnlijk moeten worden gebruikt en alleen uw provider kan de informatie die nodig is voor deze mate van gebruik van de bandbreedte te leveren.

Koop een router. Uw Internet service provider kan raden een merk, maar veel gebruikte routers zijn Cisco (Linksys), Buffalo en D-Link.

Plug zowel DSL / netwerk kabels in je router. De router is ook het centrum tussen de lijnen en maakt de binding, en dus de "stapelen" van bandbreedte, plaatsvinden.

Downloaden of uploaden van een bestand naar de nieuwe verbinding te testen. Als meer snelheid gewenst is, stappen 1 tot 6 kan worden uitgevoerd met maximaal vier DSL koorden. U moet de DSL-aanbieder opnieuw contact, echter.

Test uw snelheid verder door te proberen om media te streamen via het internet. Elke site met embedded video of muziek moet soepel lopen als je bandbreedte met succes is toegenomen.

Hints

Wireless DSL routing is ook een optie en heeft bewezen effectiever dan draad routing.

Share This Post