Index / Huis / Hoe te Drywall Nail Holes Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe te Drywall Nail Holes Reparatie

Het kopen van een nieuw huis of verbouwen van een oude kamer in uw bestaande woning vraagt ​​soms om een ​​complete make-over in de verf, vloeren en inrichting. Nagels die inrichting op zijn plaats op de muren gehouden waren prima met de oude versier

Advertisement

Het kopen van een nieuw huis of verbouwen van een oude kamer in uw bestaande woning vraagt ​​soms om een ​​complete make-over in de verf, vloeren en inrichting. Nagels die inrichting op zijn plaats op de muren gehouden waren prima met de oude versieren thema, maar uw nieuwe visie voor de kamer kan uw muren te verlaten vol zichtbare gaten. Voordat u begint met schilderen, het herstel van de gipsplaten nagel gaten met het oog op een perfecte afwerking op de muren te bereiken. Het repareren van gaten nagel is een goedkope, baan die geen professionele vereist om een ​​professionele afwerking te krijgen.

Wat je nodig hebt

  • Spons

    spackling plakken

    Plamuurmes

    Verf

Veeg het gebied van de wand herstellen met een vochtige spons om stof en vuil te verwijderen. Laat de muur volledig drogen.

Schep een kleine hoeveelheid spackling pasta op het uiteinde van een plamuurmes. Druk op de spackling plakken in het gat en trek de plamuurmes over het gat om de pasta in het gat glad. Herhaal dit proces voor alle nagel gaten. Laat de pasta goed drogen.

Raak omhoog of herschilderen de muur met de verf kleur van uw keuze.

Hints

Als u wilt de muren van de bestaande kleur te behouden, en u kunt een goede match niet op de verf, probeer het kiezen van een schaduw van verf nauwelijks donkerder dan de huidige muurverf. Verdunnen met witte verf beetje bij beetje, totdat je een goede match te maken.

Share This Post