Index / Huis / Hoe te Drywall met gemak

Share This Post

Huis

Hoe te Drywall met gemak

Opknoping en afwerking gipsplaten kan een moeizaam, moeizaam proces. Een typisch gipsplaat installatie gaat meestal opknoping grote vellen wandplaat op alle blootgestelde plafond en wanden in een huis of gebouw. Hoewel er is echt geen manier om al he

AdvertisementOpknoping en afwerking gipsplaten kan een moeizaam, moeizaam proces. Een typisch gipsplaat installatie gaat meestal opknoping grote vellen wandplaat op alle blootgestelde plafond en wanden in een huis of gebouw. Hoewel er is echt geen manier om al het werk en manuele arbeid geassocieerd met een gipsplaten project, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te helpen verlichten van het gehele proces.

Vloer ruimte

Voordat u begint met een gipsplaat installatie, moet de vloer vrij van enig overgebleven hout, bouw-en sloopafval of apparaten zijn. Vreemde borden en stukken hout buiten kan worden genomen, terwijl het afval en puin weg kan worden weggevaagd van het huidige gebied u bezig bent. Alle apparatuur moet worden verplaatst naar een aparte kamer of ruimte, bij voorkeur een die al klaar is.

Arbeidskrachten

Het werven van meer hulp kan de stam van een zware gipsplaat werk te verlichten. Terwijl plaatjes gipsplaat eenvoudig worden opgehangen door één persoon, grotere vellen vereist de samenwerking van twee of zelfs drie individuen. U kunt ook specifieke taken te wijzen voor elke werknemer: Laat één persoon cut boards, twee mensen omgaan en de raad van bestuur op te hangen, en een vierde werknemer helpen waar nodig is. Een eenvoudig systeem als dit kan echt het stroomlijnen van de gehele installatie proces.

Gereedschap

De toegang tot de juiste tools is belangrijk voor elk project, en gipsplaten installatie is niet anders. Hamers en spijkers worden meestal gebruikt om een ​​stuk van de wandplaat vast te zetten aan een blootgestelde hout stud, maar schroef geweren kan ook worden gebruikt. Niet alleen tot hetzelfde effect als een hamer en nagels, maar het is veel sneller. Zowel bedrade en draadloze schroef guns zijn beschikbaar, evenals handmatige en automatische schroef-laadsystemen. Terwijl de lage-aangedreven schiethamers ook gebruikt kan worden, wordt dit instrument voornamelijk gebruikt voor daken en framing.

Voor ruimtes met hoge plafonds of wanden, een soort van een lift nodig. Pneumatische en hydraulische liften gipsplaten zijn beide beschikbaar, waarmee u gemakkelijk te vervoeren, te verhogen en brengt hij een blad van gipsplaten aan blootgesteld studs een muur's. Bouw steigers systemen kunnen worden samengesteld om toegang werknemer aan projecten met hoge plafonds en muren te vergemakkelijken.

materialen

Werken met de juiste materialen voor de specifieke baan bij de hand zal het gehele gipsplaat installatie proces te stroomlijnen. Gipsplaten bladen zijn er in verschillende lengtes, hoogtes en diktes, dus je moet ervoor zorgen om de wandplaat die overeenkomt met de huidige project halen. Boards die langer zijn, langer of dikker zal uiteraard meer dan degenen die kleiner zijn wegen, en borden met verschillende vuur ratings kunnen ook meer wegen dan een gewone vel van gipsplaten.

Share This Post