Index / Elektronica / Hoe te downloaden Music From iTunes om een ​​iPhone

Share This Post

Elektronica

Hoe te downloaden Music From iTunes om een ​​iPhone

De iTunes-software die wordt geleverd met de iPhone is de standaard software voor het synchroniseren van muziek, films en audioboeken, evenals het bijwerken van uw contactgegevens en bladwijzers. Wanneer uw iPhone op uw computer is aangesloten, wordt

AdvertisementDe iTunes-software die wordt geleverd met de iPhone is de standaard software voor het synchroniseren van muziek, films en audioboeken, evenals het bijwerken van uw contactgegevens en bladwijzers. Wanneer uw iPhone op uw computer is aangesloten, wordt het iTunes-programma automatisch starten en zal je bladwijzers en contacten automatisch te synchroniseren, en ofwel onder het synchroniseren van media of kunt u handmatig muziek toe te voegen aan uw iPhone als de handleiding te beheren is ingeschakeld. Het is aan te raden om je iPhone met iTunes synchroniseren periodiek om ervoor te zorgen dat zowel de iPhone en uw computer bevat dezelfde informatie.

Wat je nodig hebt

iTunes 8.0 of hoger

iPhone USB-kabel

Automatisch Synchroniseer je iPhone op uw computer

Klik op de Finder op het scherm van uw Macintosh-computer, en klik op het tabblad Toepassingen map in de Finder taakbalk. Dubbelklik op het iTunes-pictogram om het programma uit te voeren. Voor pc's, klikt u op 'Start' in de linkerbenedenhoek en selecteer "Programma's", "iTunes" en "iTunes".

Sluit de iPhone aan op uw computer door de stekker van de iPhone-kabel in de USB-poort van uw computer en de dock connector van de iPhone.

Selecteer het tabblad iPhone in de zijkant menu iTunes en klik op het tabblad "Music" in het browservenster van iTunes. Klik op het vakje naast "Sync Music" en klik op de cirkel naast "volledige muziekbibliotheek of" Geselecteerde afspeellijsten, artiesten en genres. "Voor de 'Geselecteerde afspeellijsten, artiesten en genres" selectie, check de vakjes naast de inhoud die u wilt synchroniseren.

Klik op "File" aan de bovenkant van het programma iTunes-venster. Selecteer "Sync iPhone" uit het drop-down lijst.

Koppel de iPhone-kabel van uw computer zodra de "iPhone synchronisatie is voltooid" verschijnt in iTunes.

Handmatig Music toevoegen aan je iPhone

Dubbelklik op het iTunes-pictogram op het bureaublad van uw pc, of klik op het iTunes-pictogram op van je Mac scherm dock.

Sluit de iPhone aan op uw computer door de stekker van de iPhone-kabel in de USB-poort van uw computer en de dock connector van de iPhone.

Klik op het tabblad iPhone in de iTunes zijbalk, en vink het vakje aan naast 'Handmatig muziek en video's te beheren. " Klik op de knop "Toepassen".

Klik op het tabblad "Music" in de navigatiekolom van iTunes en slepen en neerzetten nummers uit je muziekbibliotheek naar het tabblad iPhone.

Selecteer het pictogram "Eject" naast het tabblad iPhone zodra de synchronisatie is voltooid.

Share This Post