Index / tech / Hoe te downloaden Fonts voor Phonto

Share This Post

tech

Hoe te downloaden Fonts voor Phonto

U kunt de functionaliteit van de Phonto Tekst op Photo app uit te breiden door het installeren van extra lettertypen. Om nieuwe lettertypen naar de Phonto mobiele app te installeren, moet u eerst de lettertypen downloaden naar uw computer. Sites zoal

AdvertisementU kunt de functionaliteit van de Phonto Tekst op Photo app uit te breiden door het installeren van extra lettertypen. Om nieuwe lettertypen naar de Phonto mobiele app te installeren, moet u eerst de lettertypen downloaden naar uw computer. Sites zoals DaFont.com bieden duizenden gratis fonts. Download gewoon het geselecteerde lettertype en sla het ZIP-bestand op uw computer. Vervolgens kunt u uw apparaat aan te sluiten op de computer en installeer de gedownloade lettertype aan de Phonto mobiele app.

Download Lettertype

Navigeer naar een van de gratis lettertype download sites (zie bronnen).

Navigeer naar het gewenste lettertype te downloaden, en klik op het lettertype link.The lettertype Details pagina wordt weergegeven.

Klik op de link "Download". Het dialoogvenster Downloaden verschijnt.

Klik op de knop "Open". Het Extraction Wizard Windows start.

Klik op het ZIP-bestand om het bestand in Windows Verkenner te openen. Alle opgenomen in het archief bestanden worden weergegeven.

Klik op de "Extract alle bestanden" optie. De Select Destination dialoogvenster.

Klik op de knop 'Bladeren' en navigeer naar een map op de harde schijf waar de afzonderlijke bestanden worden uitgepakt en opgeslagen. Of klik op de optie 'Nieuwe map maken ", en typ vervolgens een naam voor de nieuwe map. Selecteer de nieuwe map als bestemming voor de uitgepakte bestanden. Klik op" OK "om de Select Destination doos te ontslaan.

Klik op de "Next" optie in het venster Extraction Wizard.

Vink het vakje naast de optie "Show uitgepakte bestanden". Klik op "Finish." Al font bestanden worden gewonnen uit het ZIP-archief en opgeslagen op de opgegeven locatie op uw harde schijf.

Installeer lettertype te Phonto op iOS-apparaten

Sluit je iPhone of ander iOS-apparaat aan op uw computer met de USB-kabel en start iTunes.

Klik op de link 'Apps' in de navigatiebalk boven in het hoofdvenster van iTunes. Het venster Apps wordt geopend met een lijst van alle geïnstalleerde apps.

Ga naar en klik op de "Phonto" entry. De Phonto lettertypen worden weergegeven in het rechter paneel.

Klik op de knop 'Toevoegen' in de rechter benedenhoek van de lettertypen lijst Phonto om de Add Files dialoogvenster te openen.

Ga naar en klik op de map met de lettertypen die u zojuist hebt gedownload bevat.

Klik op de eerste lettertype-bestand te installeren en klik vervolgens op de "Open" knop. De lettertypen worden weergegeven in het rechtervenster, en het bestand wordt geïnstalleerd om de Phonto app.

Herhaal het proces van te klikken op de knop 'Toevoegen', en het toevoegen van een lettertype bestand om zoveel fonts te installeren als dat nodig is.

Share This Post