Index / tech / Hoe te downloaden DVR Recordings

Share This Post

tech

Hoe te downloaden DVR Recordings

Als het beschikbare geheugen van uw DVR is bijna vol met programma's die u hebt opgeslagen, wilt u een manier om hen te houden, zonder toegang tot de ruimte op de DVR te vinden. Een optie is om uw favoriete programma's te downloaden naar een computer

AdvertisementAls het beschikbare geheugen van uw DVR is bijna vol met programma's die u hebt opgeslagen, wilt u een manier om hen te houden, zonder toegang tot de ruimte op de DVR te vinden. Een optie is om uw favoriete programma's te downloaden naar een computer. Met behulp van een USB 2.0-video-opname-apparaat is de minst dure en meest gebruiksvriendelijke methode.

Wat je nodig hebt

Computer

USB capture kaart

Movie-making software

RCA, S-Video of HDMI-kabels

Koop een USB 2.0 opnameapparaat. Sommige populaire keuzes zijn EasyCAP, Pinnacle Dazzle, de Hapaugge HD PVR. Met ingang van september 2010, de prijzen voor deze producten variëren overal van $ 10- $ 200, afhankelijk van de kwaliteit en functionaliteit die u zoekt.

Steek de USB-opname-apparaat installatiesoftware-cd in het cd-station van uw computer en volg de installatie-instructies op het scherm.

Sluit de video-opname-apparaat op een USB-poort van uw computer.

Sluit de video-opname apparaat aan op uw DVR met behulp van standaard RCA, S-Video of HDMI-kabels (indien ondersteund).

Open Windows Media Center (of een video-software programma van uw keuze.)

Ga naar 'Taken' en selecteer 'Instellingen'. Kies "TV" en vervolgens "Instellen tv-signaal."

Cue het programma dat u wilt overbrengen op uw DVR en druk op "Play", druk dan op "Record" in Windows Media Center.

Druk op "Stop" tijdens het opnemen is voltooid. Noem en sla het bestand. Indien gewenst kunt u nu het bestand bewerken, effecten toevoegen, verwijderen commercials, te converteren naar verschillende formaten, uploaden naar het web, of branden op een DVD.

Hints

Als uw HD DVR en de computer beide HDMI-poorten, is het raadzaam u een HDMI-kabel in plaats van coax of RCA kabels voor de beste kwaliteit video-overdracht te gebruiken.

Gebruik Windows Media Setup om tv-programma listings te downloaden voor uw kabel of satelliet provider. Vervolgens kunt u zoeken naar nieuwe shows op te nemen op titel, acteur, trefwoord of directeur. Nu kun je TV rechtstreeks opnemen op uw pc.

Laat de zender niet veranderen terwijl de opname bezig is. Elke actie die je uitvoert op de DVR (pauze, fast-forward, rewind, channel-surfen) zal opnemen op uw computer.

In de meeste gevallen is het toegestaan ​​om kopieën van shows die u hebt opgenomen op uw DVR voor eigen gebruik te maken. Echter, zonder vergunning reproductie, verkoop of uitzending van auteursrechtelijk beschermd materiaal is verboden door de wet.

Share This Post