Index / Huis / Hoe te douche Handvaten Install

Share This Post

Huis

Hoe te douche Handvaten Install

Handgrepen kunnen extra veiligheid voor iedereen, jong of oud te bieden, wanneer ze een douche te nemen. Het belangrijkste aspect van deze taak verankert de balk stevig zodat het gewicht kunnen dragen terwijl deze gegrepen. Echter, het boren in tegel

AdvertisementHandgrepen kunnen extra veiligheid voor iedereen, jong of oud te bieden, wanneer ze een douche te nemen. Het belangrijkste aspect van deze taak verankert de balk stevig zodat het gewicht kunnen dragen terwijl deze gegrepen. Echter, het boren in tegels en het ondersteunen van een veel gewicht kan moeilijk zijn. Hier is een eenvoudige stap voor stap handleiding over hoe je handgrepen installeren.

Wat je nodig hebt

 • Stud finder

  Potlood

  Boormachine

  Tegel boren

  Houtboor

  schroevendraaier bits

  3-inch roestvrij stalen houtschroeven

  Bath kalefateren

Vind de noppen in de muur. Stud vinders zal niet doordringen tegel. Ofwel proberen om een ​​stud boven de tegel te vinden waar je gipsplaat of boren kleine verkennend gaten in de tegel in een hoek en gebruik een dunne draad aan stijlen waarnemen. Zodra u uw studs, markeer ze met een potlood. Wees voorzichtig niet te boren in kabels en leidingen.

Houd uw handgreep tegen de muur en centreren de schroefgaten boven studs. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat de handgreep is op gelijke hoogten aan beide zijden. Markeer de schroefgaten met een potlood.

Boor de gaten dat je eerder gemarkeerd voor de schroeven met tegels / glas bits. Begin met het kleinste beetje je hebt en werk je weg omhoog. Hiermee wordt voorkomen dat scheurvorming in de tegel.

Boor gaten in de noppen met een boor met een iets minder diameter dan de schroeven die u gaat gebruiken is. Bevestig de handgreep door zinken in 3-inch roestvrij stalen houtschroeven rechtstreeks in de pilot gaten met behulp van een schroevendraaier beetje aan het einde van de boor. Dit zal een stevige en stabiele montage oppervlak van de handgreep te geven. Als alle schroeven op hun plaats zitten, test de bar met uw lichaamsgewicht.

Breng een strook bad kalefateren aan de buitenste rand van het gedeelte van de handgreep dat de muur raakt.

Share This Post