Index / Huis / Hoe te diagnosticeren Koelkast Problemen

Share This Post

Huis

Hoe te diagnosticeren Koelkast Problemen

Wanneer uw koelkast niet goed werkt, snel antwoorden nodig. Anders zou je uiteindelijk honderden dollars waard van eten 'te verliezen. Deze lijst van mogelijke oorzaken en oplossingen zal u helpen uw probleem te analyseren. Zie ook <a href="http:/

Advertisement

Wanneer uw koelkast niet goed werkt, snel antwoorden nodig. Anders zou je uiteindelijk honderden dollars waard van eten 'te verliezen. Deze lijst van mogelijke oorzaken en oplossingen zal u helpen uw probleem te analyseren. Zie ook <a href="http://www.ehow.com/how_112122_refresh-smelly-refrigerator.html&quot; target="_top"> Hoe maak je een Smelly Koelkast </a> vernieuwen, <a href = "http: / /www.ehow.com/how_112132_fix-leaking-refrigerator.html&quot; target = "_ top"> Hoe kan ik een lekkende koelkast </a> Fix, <a href="http://www.ehow.com/how_112158_repair-clogged-ice.html&quot; target="_top"> hoe te repareren een verstopte Ice Maker </a> en <a href = "http://www.ehow.com/how_112186_fix-refrigerator-cools.html&quot; target = "_ top"> Hoe kan ik een koelkast die Cools Slecht </a> Fix.

Als de koelkast niet zal lopen, controleer dan eerst het netsnoer en de reset de stroomonderbreker.

Controleer of de thermostaat problemen. Het kan worden uitgeschakeld of niet te koelen behoren (te warm, te koud). Indien niet kan worden vastgesteld met een eenvoudige aanpassing, bel een professional.

Controleer of spoel problemen. De compressor kan oververhit raken als gevolg van stof afzettingen op condensorbatterijen. Als dat zo is, stofzuigen de spoelen. Als er ijsvorming op de verdamper spoelen als gevolg van slechte ontdooiing verwarming, bel een professional. Als er een piepend geluid in de koelkast, het is als een falende verdamper-coil fan. Als dat zo is, bel een professional.

Als er vorst opbouw in de vriezer, dit is te wijten aan een slechte ontdooiing kachel, in welk geval u een professional moet bellen.

Lijn de waterbuis als het uit positie. Het kan problemen met de ijsmaker veroorzaken.

Vervang versleten pakkingen.

Share This Post