Index / Cars / Hoe te Diagnose Car Engine Sounds

Share This Post

Cars

Hoe te Diagnose Car Engine Sounds

Elke bestuurder geconfronteerd met de dreiging van een motor pech, terwijl op de snelweg. Als je hoort slijpen, krijsen of kloppend geluid uit uw motor, maak dan een poging om het probleem op te sporen. U kunt motorgeluid diagnosticeren zonder het ge

AdvertisementElke bestuurder geconfronteerd met de dreiging van een motor pech, terwijl op de snelweg. Als je hoort slijpen, krijsen of kloppend geluid uit uw motor, maak dan een poging om het probleem op te sporen. U kunt motorgeluid diagnosticeren zonder het gebruik van dure gereedschappen; het duurt maar een goed oor om de motor te kloppen bij het accelereren hoor. Meest motorgeluid aangeeft dat starter of transmissie reparatie nodig om verdere schade aan de motor te voorkomen. Geen risico's nemen; Is het probleem opgelost meteen. Verwijzen naar de delen schema in de handleiding van uw auto naar de onderdelen die reparatie te vinden.

Wat je nodig hebt

Gebruiksaanwijzing

nieuwe starter

transmissie mount

Bougies

Plaats uw voet op de rem en de poging om de motor te starten. Als je hoort elke gierende of knarsend geluid afkomstig van de motor, kan het nodig zijn om de starter te vervangen. Controleer of de starter shim en vliegwiel / kroonwiel hebben voldoende ruimte. Controleer ook of de starter drive en startmotor actief zijn.

Neem de auto op de snelweg en te versnellen tot ongeveer 65 mph. Als u een pingen geluid zoals u te versnellen horen, dan moet u de krukas of timing toestellen vervangen.

Blijven versnellen. Als je hoort kloppen uit de motor, dan moet u de distributeur pet of distributieketting vervangen. Controleer de conditie van uw bougies. Als de stekkers zijn gebroken of hebben grote gaten, vervang ze.

Zorg voor een constante snelheid op de snelweg en, als je een getjilp of pingen geluid hoort, moet u ter vervanging van de transmissie te monteren. Controleer ook de uitlaatgasrecirculatie positiesensor op vuil en krassen. Zorg ervoor dat de klep gesloten is.

Controleer of het ontstekingstijdstip wordt ingesteld op basis van de vooraf bepaalde specificaties geprogrammeerd in de computer.

Hints

Raadpleeg de handleiding van uw auto naar de juiste specificaties voor de distributieketting, bougies en andere delen van de motor te controleren.

Bij het overwegen van reparaties, vergeet niet dat je in staat zijn om bepaalde onderdelen van de starter of de transmissie te repareren zonder dat de gehele eenheid te vervangen.

Ga niet door met het voertuig te besturen na het motorgeluid is gediagnosticeerd. Reparaties zo snel mogelijk om verdere schade te voorkomen.

Share This Post