Index / tech / Hoe te Design Your Poster met A3 Software

Share This Post

tech

Hoe te Design Your Poster met A3 Software

Wilt u een poster maken voor een presentatie of voor reclame, moet u wellicht meerdere kopieën van te maken. Voordat beeldbewerking en presentatie software populair werd, zou je hebben gehad om de poster te ontwerpen met de hand op posterboard. Vanda

Advertisement

Wilt u een poster maken voor een presentatie of voor reclame, moet u wellicht meerdere kopieën van te maken. Voordat beeldbewerking en presentatie software populair werd, zou je hebben gehad om de poster te ontwerpen met de hand op posterboard. Vandaag kunt u een poster in een programma zoals Word of Paint maken en opslaan van het ontwerp op externe media om later af te drukken. Veel Windows 7-computers hebben een pre-loaded starter versie van Microsoft Word en alle Windows-computers hebben Paint.

Microsoft Word

Open Word en een nieuw document te beginnen.

Klik op het tabblad "Pagina-indeling" in het lint en klik op 'Size'.

Selecteer "A3" uit het drop-down menu. De pagina is nu gerangschikt in A3 proporties, dat is 11,7 inch breed-by-16,5 duim hoog.

Kies uw achtergrondkleur door te klikken "Pagina Kleur" onder het tabblad Pagina-achtergrond. Wees ervan bewust dat de kleuren uw poster duurder te drukken zal maken. Voor het beste zicht, gebruik donkere tekst op een lichte achtergrond.

Uitzoomen om het hele canvas te zien door de zoombalk in de rechterbenedenhoek van het programmavenster te slepen.

Rechtvaardig de pagina naar het centrum, vergroot het lettertype en typ uw koers.

Typ andere informatie en afbeeldingen of tafels waar nodig in te voegen.

Sla de poster ontwerp om een ​​USB-stick te nemen om een ​​drukkerij, of opslaan op uw computer en deze afdrukken als u een A3-compatibele printer.

Verf

Open Paint.

Klik op de knop linksboven om het hoofdmenu te openen en selecteer 'Eigenschappen'.

Klik op "Inches" radioknop in het gedeelte Eenheden. Stel de breedte doek tot 11,7 en de hoogte tot 16,5.

Gebruik de "Text" tool om tekst en de andere tools waarmee u uw poster te maken toe te voegen.

Sla het bestand op als een JPEG-extensie. Dit is kleiner dan de standaard Paint-formaat, waardoor het minder belastend voor het printergeheugen.

Share This Post