Index / Huis / Hoe te demonteren Metal Drawer Slides

Share This Post

Huis

Hoe te demonteren Metal Drawer Slides

Soms is je oude metalen ladegeleiders kunnen gebroken of gebogen worden, waardoor je lade onbruikbaar. U kunt demonteren oude ladegeleiders en een werkende lade in ongeveer een uur. Let op de lengte van uw oude lade dia's, evenals de afstand tussen e

AdvertisementSoms is je oude metalen ladegeleiders kunnen gebroken of gebogen worden, waardoor je lade onbruikbaar. U kunt demonteren oude ladegeleiders en een werkende lade in ongeveer een uur. Let op de lengte van uw oude lade dia's, evenals de afstand tussen elke nagel, nieten of schroef. U zult deze metingen nodig hebben om nieuwe lade dia's aan te schaffen.

Trek je lade helemaal uit en til omhoog en naar buiten om de lade los te maken van de oude dia. Het kan nodig zijn om geweld te gebruiken als u een dia met slechte schade.

Bepaal welk type van sluiting wordt de beveiliging van uw lade schuif.

Gebruik de klauw op een hamer om spijkers te verwijderen. Gebruik een schroevendraaier om de oude schroeven te verwijderen. Tang zal geen nietjes te verwijderen.

Herhaal de stappen voor de andere lade schuif. Als er ook dia's op de werkelijke lade, te verwijderen en meten ze net zo goed.

Share This Post