Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te demonteren Jennings J-22 LR

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te demonteren Jennings J-22 LR

De Jennings J-22 is een kleine, blow-back actie auto-loading pistool chambered voor de .22 LR cartridge. Het sluitstuk werking is gelijk aan die van de Duitse Walther PP, dat de terugstelveer omcirkelt de buis, maar de vuurleiding samenstel wordt ste

AdvertisementDe Jennings J-22 is een kleine, blow-back actie auto-loading pistool chambered voor de .22 LR cartridge. Het sluitstuk werking is gelijk aan die van de Duitse Walther PP, dat de terugstelveer omcirkelt de buis, maar de vuurleiding samenstel wordt sterk vereenvoudigd in vergelijking met de Walther. Het J-22 gemakkelijk te demonteren voor reiniging, waarbij vrijwel geen gereedschap te doen. Een balpen of zelfs een klein stokje zal volstaan ​​voor takedown.

Wat je nodig hebt

Balpen of een soortgelijk stomp voorwerp

Verwijder het magazijn uit het pistool, dan trekken de dia om ervoor te zorgen dat het wordt gelost.

Trek aan de trigger om de slagpin te laten vallen. Richt het pistool in een veilige richting als je dit doet, ook al is het pistool wordt gelost.

Druk de verwijdering op, aan de achterkant van de slede. Gebruik een balpen, stokje of iets dergelijks.

Til de achterkant van de dia uit de buurt van het frame tot het stopt, terwijl de takedown-knop in. Voorzichtig de takedown knop loslaat. Wees voorzichtig, want het is onder veerspanning.

Duw de schuif naar voren totdat deze het vat wist, leg deze apart. Zorg ervoor dat de terugslag veer niet ontsnappen.

Verwijder de terugstelveer door glijden het van de voorkant van het vat. Je hebt het pistool wat wordt aanbevolen door de fabriek gedemonteerd.

Hints

Zodra disassmbled, kunt u gemakkelijk de boring schoon vanaf de achterzijde, met behulp van een patch gedrenkt in oplosmiddel. Breng een druppel olie aan een deel dat wrijven merkteken geeft. Breng een dun laagje olie aan op de boring en de buitenkant van het vat.

Altijd de praktijk snuit bewustzijn. Houd de snuit van elke pistool in een veilige richting te allen tijde, al dan niet geladen.

Share This Post