Index / Huis / Hoe te deksteen boven rode bakstenen op de voorkant van een huis

Share This Post

Huis

Hoe te deksteen boven rode bakstenen op de voorkant van een huis

Vervaardigde steen is een lichtgewicht alternatief voor echte stenen, waardoor de stenen gevel daarin maximaal ondersteunen echte stenen zou niet nodig. Als uw huis heeft al een baksteen, kunt u de stenen gevel van toepassing op de bakstenen met een

Advertisement

Vervaardigde steen is een lichtgewicht alternatief voor echte stenen, waardoor de stenen gevel daarin maximaal ondersteunen echte stenen zou niet nodig. Als uw huis heeft al een baksteen, kunt u de stenen gevel van toepassing op de bakstenen met een laag mortel tussen de, volgens home improvement expert Tim Carter. Nieuwer vervaardigd stenen gevels lijken op echte stenen, het transformeren van de look van de voorkant van uw huis volledig. U moet de gevel van toepassing vanaf de bodem van het huis naar de top.

Wat je nodig hebt

  • Emmer

    mortel

    Boor met het mengen van peddelgehechtheid

    Troffel

Combineer de mortel met de voorgeschreven hoeveelheid water die op de tas van de mortel in een emmer. Meng de mortel en water grondig met een boormachine voorzien van een mengen peddel attachment.

Solliciteer mortel de bakstenen voorkant van het huis met een troffel. Verdeel de mortel rond totdat een gelijkmatige, 1/2-inch-dikke laag mortel omvat alle van de bakstenen.

Op de steen op de bodem van de muur in een enkele laag. Pers hoekstukken, als de steen komt met enig, op de randen van de voorzijde van het huis.

Solliciteer mortel naar de top van de lijn van stenen als de steen fabrikant vraagt ​​om mortel tussen de stenen. Leg een tweede laag van steen op de top van de eerste laag en herhaal het proces totdat u de gehele voorzijde van de woning te dekken.

Share This Post