Index / Huisdieren / Hoe te Cut Maltese Haar buurt van de ogen

Share This Post

Huisdieren

Hoe te Cut Maltese Haar buurt van de ogen

Net als veel andere kleine voorstelling rassen, Maltese honden eisen constante verzorging. Als u uw verzorging taken verwaarloost met de Maltese, kunt u vinden zijn vacht wordt al snel een gematteerd puinhoop. Naast de matten en knopen die zich voord

AdvertisementNet als veel andere kleine voorstelling rassen, Maltese honden eisen constante verzorging. Als u uw verzorging taken verwaarloost met de Maltese, kunt u vinden zijn vacht wordt al snel een gematteerd puinhoop. Naast de matten en knopen die zich voordoen op het lichaam van de hond, zal het haar van een Maltese snel te groeien over zijn ogen, het blokkeren van haar standpunt. Hoewel honden minder op hun ogen dan de mens vertrouwen, is het nog steeds een goed idee om het haar in de buurt van de ogen van uw Maltese terug gesnoeid tussen professionele verzorging afspraken te houden.

Wat je nodig hebt

riem

Harness

Spuitfles

Water

Conditioner

Borstel

trimmen schaar

Beveilig uw Maltese op zijn plaats door het in een harnas, dan is het bevestigen van het harnas aan de leiband. U kunt zitten op de lijn terwijl u uw hond bruidegom of afhechten de riem aan een object.

Meng water en een paar druppels van conditioner in een schone spuitfles. Deze oplossing zal fungeren als een eenvoudige ontklitter voor de vacht van uw Maltees.

Spuit de bovenkant van het hoofd van uw hond en het werk van de oplossing naar beneden in de vacht over zijn ogen. Vermijd het spuiten van uw hond in het gezicht.

Borstel de vacht goed uit om ervoor te zorgen dat er geen matten of haken en ogen.

Knip de overtollige haren uit de buurt van de ogen met uw trimmen schaar. Als uw hond is onrustig, kan het een goed idee om een ​​vriend te houden van de hond het hoofd op zijn plaats om letsel te voorkomen.

Share This Post