Index / Ambachten / Hoe te Crystals Hechten aan Conchos

Share This Post

Ambachten

Hoe te Crystals Hechten aan Conchos

Conchos versieren vaak leer paard tack, vooral voor concurrerende ruiters. Conchos zijn metalen schijven met geponste gaten en gegraveerde geometrische ontwerpen. De randen zijn vaak gegratineerde. Echter, paardkopspijker al bewerkt en geschilderd, w

AdvertisementConchos versieren vaak leer paard tack, vooral voor concurrerende ruiters. Conchos zijn metalen schijven met geponste gaten en gegraveerde geometrische ontwerpen. De randen zijn vaak gegratineerde. Echter, paardkopspijker al bewerkt en geschilderd, wat betekent gewoon conchos verdwalen in de ontwerpen. Als u wilt een impact hebben met je paard tack conchos maken, versier ze met kristallen. Je hoeft geen nieuwe conchos kopen; gewoon verfraaien degene die je hebt.

Wat je nodig hebt

Conchos

Flat-backed glaskristallen

Pincet

Gem-Tac kristal lijm

Spreid uw conchos op een schone, vlakke werkoppervlak. Stort je kristallen naast de conchos. Scheid de kristallen op kleur en grootte. Dit maakt het makkelijker om een ​​ontwerp te maken.

Pak de kristallen met je pincet en leg ze op uw concho. Volg de geponste-hole ontwerp met de kristallen of gewoon een overzicht van de concho. Kies kleuren die je paard tack te vullen.

Schikken en herschikken je kristallen met je pincet totdat je tevreden bent met uw ontwerp bent. Pak de kristallen, een voor een, en knijp een beetje Gem-Tac op de rug. Plaats de kristallen weer op zijn plaats met je pincet en druk zachtjes naar beneden.

Laat de conchos een nacht drogen. Duwen en een beetje aan de kristallen trekken voordat u de conchos om je paard tack. Als de kristallen los komen, voeg een beetje meer lijm en druk hard op het kristal. Laat het uitharden 24 uur.

Share This Post