Index / Huis / Hoe te corrigeren Bubbles na het schilderen Wood Veneer

Share This Post

Huis

Hoe te corrigeren Bubbles na het schilderen Wood Veneer

Blaasjes of blaren op geschilderd hout fineer en andere gladde oppervlakken worden meestal veroorzaakt door vocht of damp gevangen onder de verflaag. Dit gebeurt gewoonlijk wanneer zowel het oppervlak of de lucht veel vocht, of als het erg warm. Hoew

Advertisement

Blaasjes of blaren op geschilderd hout fineer en andere gladde oppervlakken worden meestal veroorzaakt door vocht of damp gevangen onder de verflaag. Dit gebeurt gewoonlijk wanneer zowel het oppervlak of de lucht veel vocht, of als het erg warm. Hoewel het alarmerend grote bellen te zien over je nieuwe verf baan kan zijn, is het gemakkelijk te corrigeren - en als je geluk hebt, corrigeert zichzelf soms. Als de verf op het hout fineer borrelt na enkele dagen zijn verstreken, heb je een ander probleem dat zal nemen een beetje meer werk op te lossen.

Wat je nodig hebt

  • verfkrabber

    Schuurpapier of schuren spons

    grondverf

    Verf

Verf Bubbles up binnen een paar uur

Afwachten en zien wat er gebeurt als de verf te bellen binnen een paar uur van de schilderkunst. Open ramen, zet een ventilator of een ontvochtiger aan vocht en de snelheid drogen te verminderen. Het kan tot 24 uur duren voor de damp of vocht te laten verdampen door de verf film, en soms krimpt terug naar beneden en hecht perfect.

Schraap de bubbels weg als ze niet verdwijnen na 24 uur. Verwijder alle losse verf met een plamuurmes of beitel randen schraper. Schuur het gehele oppervlak glad met 20 grit schuurpapier of een medium-fijn schuren spons.

Prime een van de kale fineer met dezelfde primer je in eerste instantie gebruikt worden. Wachten tot het helemaal droog, en verf twee lagen over de primer gebieden, volgende label aanwijzingen voor droogtijden.

Paint Bubbles Up Na een paar dagen

Schraap voorzichtig weg een borrelen gebied van verf. Als het schraapt helemaal naar beneden naar het houtfineer, dit geeft aan dat de eerste laag primer of verf is niet goed gehandeld op grond van het fineer. Verf die weg van de vorige verflaag of primer bubbels niet heeft gehandeld op die jas.

Schraap de losse en borrelende verf weg. Dit kan vrijwel volledige verwijdering van de verf vereist, omdat alle loskomt. Schraap zoveel als je kunt, en grondig zand het gehele oppervlak.

Prime zowel kaal en geschuurd gebieden met getint schellak of een hechtprimer. Laat het dan volledig opdrogen, en opnieuw schilderen het fineer met een of twee lagen verf.

Share This Post