Index / Huis / Hoe te Cordless gereedschap Recycle

Share This Post

Huis

Hoe te Cordless gereedschap Recycle

De materialen die in accutoestel accu's zijn recyclebaar. Fabrikanten hergebruiken materialen om te helpen bij de fabricage van nieuwe producten. Hoewel het is niet verplicht om draadloos gereedschap batterijen te recycleren in elke staat, zijn de st

AdvertisementDe materialen die in accutoestel accu's zijn recyclebaar. Fabrikanten hergebruiken materialen om te helpen bij de fabricage van nieuwe producten. Hoewel het is niet verplicht om draadloos gereedschap batterijen te recycleren in elke staat, zijn de staten New York en Californië te dwingen dergelijke wetten. Recycling van draadloos elektrisch gereedschap accu heeft een positief effect op het milieu en helpt om gevaarlijke morsen op stortplaatsen te verminderen.

Verwijder de batterij uit uw draadloos elektrisch gereedschap. Draadloze elektrische gereedschappen verschillen per model en de fabrikant, dus raadpleeg uw handleiding voor volledige instructies de batterij te verwijderen.

Ga naar de website Call2Recycle's, die behoort tot de Rechargeable Battery Recycling Corporation, een landelijk batterij verwijdering organisatie.

Zoek het recyclen van batterijen faciliteiten in de Verenigde Staten en Canada met behulp van de 'drop off locator "tool.

Zoek een draadloos elektrisch gereedschap batterij verwijderen en recycling centrum in uw staat. Voer uw postcode en kies de dichtstbijzijnde locatie.

Drop off uw batterij of regelen pick-up als een drop-off faciliteit in uw buurt is niet beschikbaar. Recycling diensten zijn gratis beschikbaar.

Als alternatief, recyclen lokaal. Neem contact op met een vervangende onderdelen winkel in uw gemeente en informeren over recycling diensten. Drop off uw draadloos elektrisch gereedschap batterijen zoals aangegeven.

Hints

Neem contact op met een organisatie als Workaid en Tools for Self Reliance als u wilt oude uitrustingsstukken te recyclen. Deze en andere organisaties accepteren gereedschappen in slechte staat en dan renoveren en te verspreiden voor het werk in ontwikkelingslanden provincies.

Share This Post