Index / tech / Hoe te converteren naar MP3-formaat MiniUSF

Share This Post

tech

Hoe te converteren naar MP3-formaat MiniUSF

MiniUSF audiobestanden worden vaak geript van ROM van de console video games. In de miniUSF vorm, de bestanden bieden beperkte compatibiliteit, en zal niet spelen in de meeste mediaspelers of zijn brandbaar op een cd. Om te zetten in de meest voorkom

AdvertisementMiniUSF audiobestanden worden vaak geript van ROM van de console video games. In de miniUSF vorm, de bestanden bieden beperkte compatibiliteit, en zal niet spelen in de meeste mediaspelers of zijn brandbaar op een cd. Om te zetten in de meest voorkomende en functionele MP3-bestand-type is gewoon een kwestie van de toegang tot hen via de Winamp toepassing.

Wat je nodig hebt

Winamp

Nullsoft Disk Writer plug-in

Download de Winamp mediaspeler van de officiële website (zie bronnen). Start het uitvoerbare set-up bestand en kies een doelmap voor Winamp te installeren. Voer Winamp als de installatie is voltooid.

Voeg de miniUSF bestanden door te klikken op de knop "Toevoegen" op de linkerbenedenhoek. U kunt ervoor kiezen om een ​​hele map of alleen enkele bestanden toe te voegen.

Klik met de rechtermuisknop ergens op de Winamp toepassing en selecteer 'Opties' gevolgd door 'Voorkeuren'. Onder het tabblad "Plug-Ins", kies "Output."

Selecteer "Configure" en klik op de "Convert to Format" optie. Kies een doelmap voor het geconverteerde miniUSF bestand op dit moment.

Selecteer "MPEG Layer-3" uit het drop-down menu van de beschikbare bestandstypen en de song te starten door erop te dubbelklikken. Zoals het speelt, zal een nieuw bestand met de extensie .mp3 worden gecreëerd.

Share This Post