Index / tech / Hoe te converteren MPEG-4 naar MP3-formaat

Share This Post

tech

Hoe te converteren MPEG-4 naar MP3-formaat

MPEG-4 zijn gecomprimeerde audiobestanden die gewoonlijk worden geassocieerd met de iTunes digitale mediaspeler. Sommige gebruikers kiezen om deze bestanden te converteren naar MP3, omdat MPEG-4 is niet compatibel met de meeste mediaspelers. MP3 is d

AdvertisementMPEG-4 zijn gecomprimeerde audiobestanden die gewoonlijk worden geassocieerd met de iTunes digitale mediaspeler. Sommige gebruikers kiezen om deze bestanden te converteren naar MP3, omdat MPEG-4 is niet compatibel met de meeste mediaspelers. MP3 is de meest voorkomende vorm van digitale audioweergave, waardoor luisteren veel eenvoudiger en minder technisch voor de gebruiker. MPEG-4-bestanden kunnen worden geconverteerd on-line met het gebruik van audio-conversie tools die worden beschouwd als open-source software, die is gratis.

Wat je nodig hebt

online converter

iTunes

Dubbelklik op het iTunes-pictogram op het bureaublad van het scherm van uw computer. (Zie "Tips" voor iTunes informatie als u niet beschikt over de media player applicatie op uw computer is geïnstalleerd.)

Toegang tot de iTunes "Preferences" in de applicatie menu mediaspeler aan de bovenkant van het iTunes-scherm.

Kies de optie "Geavanceerd" in opvouwbare menu Voorkeuren '. Een pop-up scherm wordt geopend met een lijst van geavanceerde acties die kunnen worden genomen.

Klik op de balk onder het hoofdstuk "Importeren Met", en verander de output codec naar MP3. Sluit de "Advanced Options" en "Voorkeuren" ramen.

Zoek de MPEG-4-bestand dat u wilt converteren. Met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer de "converteren naar mp3" actie. Laat de conversie proces om zijn gang gaan.

Hints

Als u geen iTunes hebt, moet u downloaden en installeren op uw computer. (Zie "hulpbronnen" voor iTunes te downloaden link.)

Webgebaseerde omzetters zoals MediaConverter.org kan ook worden gebruikt voor MPEG-4 bestanden. (Zie "Bronnen" voor web-based opties, alsook.)

Je zal eindigen met twee audio-bestanden na de conversie, als het proces een duplicaat van de MPEG-4-bestand geformatteerd in MP3 zal creëren. Gewoon verwijderen van de MPEG-4-bestand als je het niet nodig hebt om ruimte te besparen op uw harde schijf.

Share This Post